lauantai 3. maaliskuuta 2012

Hälsningar från Sibbo!

Nyt alkaa tavarat vihdoin olemaan paikoillaan, ja nettikin on saatu pelittämään! Koirat olivat itse muuttopäivän vanhemmillani Vantaalla hoidossa, sillä varsin avuliaat rhodet eivät ole paras mauste muutenkin hektiseen muuttopäivään. Koirat kuitenkin hain jo heti samana iltana uuteen kotiin meidän kanssamme ensimmäistä yötä viettämään, ja koirat olivatkin todella "järkyttyneitä" tästä paikanvaihdosta: Hilla haisteli paikat ja sammui matolle, Hero ei jaksanut edes haistella, vaan sammahti sohvalle. Rankkaa näytti olevan ;-) Tämän jälkeenkään ei koirilla ole ollut niin maan minkäänlaisia ongelmia Sipoolaistumisen kanssa, joten sorry Cesar Millan, meillä sopeuduttiin uuteen asuinympäristöön myös ilman sitä suositeltua 3 tunnin lenkkiä.

Pieni stressi on ollut uusien lenkkimaastojen kartoittamisesta, sillä alue on siltä kannalta katsottuna vierasta. Koiratkin luonnollisesti laittavat parastaan lenkeillä, ja käyttäytyvät kuin sirkusapinat kun vieraita koiria tulee noin 150% enemmän vastaan kuin Tuuloksen metsissä. Eivätköhän nuo totu nopeasti, mutta kyllä on ilo katsoa Heroa joka ulisee ja riehuu koko voimallaan, kun vieras koira kävelee vastaan. Nuori herra ei meinaa pysyä nahoissaan lainkaan, ja kaikki mahdolliset käytöstavat ja järjen hivenet jäivät ilmeisesti Tuulokseen. Kylläpä emäntää naurattaa.

Koiria siis alueella riittää, mutta lenkkimaastojakin on onneksi hyvin tarjolla. Jääkauden olosuhteet tosin ovat blokanneet ison osan potentiaalisista reiteistä, joten kevättä odotellessa :) Hillalla on nyt pidetty satunnaisesti sitruunapantaa, ja teho on kyllä ilmeinen. Lupaamani kokeilupostaus tullee lähiaikoina, kunhan saan istuttua alas ja näpyteltyä sen valmiiksi. Lyhyestä virsi kaunis, eli tiivistelmänä: Sitruunapanta toimii, ja hyvin toimiikin.

Tänään olimme Vantaalla Ressun luona leikkimässä, joten siitä aurinkoisia kuvia:

Mr. Kevät

Kovasti tapahtuu taas jotakin

Pojat

"Mitä sää sanoit?"

Ressu hammaslääkärillä

Oh no, potilas yrittää karkuun!

Tule takaisin!

Uudet manttelit saapuivat postista, ja nyt kelpaa Hillankin ulkoilla kun mantteli on yhtä kokoa isompi

No comments

Kotona

Raatoutunut eläin

Päiväuniaika :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti