lauantai 1. lokakuuta 2011

Kirpeä syysaamu

Herolla alkoi aamulla aika käydä pitkäksi (ja nälkä kurnia ja energia pursuta) klo 8.10, joten eikun ylös, vaikka olisi emäntää ehkä nukuttanut vieläkin. Herolla on pitkälle hiottu väsytystaktiikka, joka sisältää vienoa piipitystä, pussailua ja ei-niin-hienovaraista vihjailua makkarin oven luona. Saanen huomauttaa, että koiriamme ei ole ovenavauslahjoilla siunattu, vaan ne itkevät surkeina puoliksi auki olevan makkarin oven edessä. Yleensä en nouse vaikka koirat tanssisivat sambaa aamulla, mutta upea auringonpaiste houkutteli nousemaan vällyjen välistä syysaamua ihmettelemään.

Niinkuin Ansa ja Oiva lastenohjelmassa aikanaan lallatti, niin kannatti herätä!

Mbwasimba Mbwajike Azima, Hilla 3,5v

Nuija & Tosi Nuija


Lenkkimaaston maisemia

Sarjassamme mitäköhän tässä tapahtuu?

Lihapullajälki

Freesi emäntä. Not.

Hero

Olen onnistunut hukkaamaan kameran siirtopiuhan, joten pahoittelen surkeaa kännykameralaatua. Kunhan piuha löytyy, paranee kuvanlaatukin hiukan... Jos joku ihmettelee Heron korvaa, niin siinä on haava joka ei ota parantuakseen, siksi side-teippi-viritys.

Aurinkoista syyslauantaita kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. millainen haava/ mistä tullut? Pysyykö teillä tuo viritys?
  Meillä pinserinpoikasella (no okei, kohta 2v..) korvien läpyttelystä revennyt korva jota aina kaikenlaisilla laastariviritelmillä on paikkailtu muttei niistä oo mihinkään...
  nyt meillä on vaan antibiootti + pipokuuri mutta tommosta korvapakettia ei olla kokeiltukkaan :) .. toivottavasti ei tarvikkaan, seuraavana kirurginveitsi jos ei rupee pysyyn nyt ruodussa.. plääh..

  VastaaPoista
 2. Heron korva on joko auennut itsestään, tai sitten leikin huumassa Hilla napannut pienen palan pois. Mene ja tiedä..

  Mutta asiaan: Korvapaketti on oikeasti tosi toimiva! Pitkällisten kokeilujen jälkeen päädyin seuraavaan: Putsaan haavan ja taitan haavan päälle pumpulilapun (nukkaamaton puoli haavaan päin). Tämän jälkeen laitan kankaasta leikatun isomman palan pumpulin päälle, ja kangaspalan teippaan reunoista varovasti, mutta kunnolla korvaan kiinni. Lopuksi päälle sukkahoususta (kunnon Pirkka-niksi ;)) tehty sukka, joka pitää koko paketin kasassa, ja sukkahousunsuoja kiinni teipillä. Parhaaksi on havaittu erkkateippi, eli jääkiekkomailan lapaan laitettava teippi, joka on sopivan tahmeaa, mutta irrotettavissa.

  Paketin annan aluksi olla 2-3pv, sitten putsaus ja uusi paketointi. Toistetaan kunnes haava parantunut, meillä menee tähän n. viikko ainakin.

  Paketti kestää ravistelut ja riehunnat hyvin, kunhan teippiä käyttää tarpeeksi. Kannattaa olla varovainen teippiä korvan ympäri kierrettäessä, ettei korvan reuna taitu ja jää kaksinkerroin paketin sisälle.

  Laitan vaikka tänään oman postauksen tästä paketista kuvineen, niin on selvempi ;)

  VastaaPoista