sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ridgeback Open Show

Lauantaina köröttelimme Orimattilan Hurttahallille RR Open Showhun. Koiria oli ilmoitettu n. 60, joten vilinää ja vilskettä oli luvassa. Ulkomuototuomarina oli Marina Markio, mutta sertejä ei jaettu kisan "epävirallisuuden" vuoksi. Tällä kertaa myös Hilla pääsi mukaan, koska jossakin hetkellisessä mielenhäiriössä olin ilmoittanut molemmat. Hillalle tämä oli siis ensimmäinen julkinen kaapista tuleminen näyttelyiden merkeissä, edes mätsärissä ei olla käyty pyörimässä tuon puskakoiran kanssa. Harrastusten merkeissä onneksi on tottunut vilinään, mutta kaikessa laajuudessaan tämä oli Hillalle aivan uusi juttu.

Turhaan hermoilin (taas), sillä Hilla käyttäytyi ihan mallikkaasti! Pientä laukantynkää ja kolmiloikkaa se tarjoli juostessa, mutta muuten oikein hyvä debyytti kehissä! Hillalle tuloksena EH, mikä jo itsessään oli enemmän kuin uskalsin toivoa. Hero käyttäytyi mahdollisimman kakaramaisesti kaikki odotteluajat, ruopi maata, ulisi, hyppi ja meuhusi. Kehässä onneksi Hero saa aina koottua itsensä, ja käytös on lähes moitteetonta. Tosin kyllä kakarallakin eksyi pari laukka-askelta juoksujen lomaan, mutta eipä meitä haittaa, ainakin saa lennokkaan vaikutelman ;) Heron voitti junnu-urokset ollen siis ERI1, SA ja PU2!! Upea juttu, PU2 oli PU:n verran enemmän kuin uskalsin edes toivoa!

Kaikenkaikkiaan oli todella kiva päivä, aurinko paistoi, koirilla oli mukavaa ja ihmiset huippuja. Kiitos ihanasta päivästä, ja onnea voittajille! ROP oli Malozi Fahamika, VSP Tarujen Uwayo.

 Hero
"Erinomaista tyyppiä. Ikäisekseen hyvä pää, jossa kallo-osa ei saa paljoa voimistua. Kuono voisi olla pidempi. Hyvä kaula ja säkä. Hyvä rintakehä. Eturinta voisi olla selvempi. Sopiva luusto. Hyvät rungon mittasuhteet. Tasapainoinen kokonaisuus. Liikkuu hyvin. Oikea ridge"

Hilla
"Hyväntyyppinen. Pää saisi olla hieman pidempi kauttaaltaan. Hyvät silmät. Hyvä kaula ja säkä. Pysty olkavarsi. Pysty välikämmen. Riittävä rinnan syvyys. Aavistuksen pitkä lanneosa. Jyrkkä lantio. Voisi liikkua pidemmällä askeleella. Oikea ridge"

Hero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti