sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

iBloggausta

Minulla ei ole koskaan ollut yhtäkään Applen tuotetta, mutta hiljan perheeseen kotiutui iPad ja iPhone. iPhonessa on paljon Lumiaa parempi kamera, joten blogiin tulee parempia kuvia. iPad taas helpottaa käytännön bloggausta, kun aina ei tarvitse asettautua alas ja avata läppäriä ja "ruveta bloggaamaan". Ilokseni huomasin myös, että puhelimella otetut kuvat siirtyvät suoraan padille, joten mitään tiedonsiirtojakaan ei tarvitse erikseen suorittaa (tämäkin oli minulle Appleamatöörille yllätys). Kerrankin tekniikkaa, joka oikeasti toimii paremmin kuin toivoi! :) Ja kyllä, melko saman tekniikanhan olisi saanut varmaan Samusungilta ja Applessa maksetaan vain omenalogosta ja liibalaaba, mutta vuosien Samsung-uskollisuuden jälkeen Apple tuo myös vaihtelua ja jotakin uutta..

Kuitenkin yhden ongelman kohtasin tässä tablettibloggauksessa: kuvat eivät näy oikein tabletilla silloin, kun teksti on luonnosvaiheessa. En pääse muokkamaan niitä, ja niistä näkyy vain yksi. Onko jollakulla ratkaisua tähän? Nyt viimeistelin postauksen tietokoneella, jossa kuvat taas näkyvät oikein ja kaikki kerrallaan.

Noniin, sitten takaisin mukavuusalueelleni, eli koiriin!

Aurinkoisista kevätpäivistä päästiin nauttimaan useanakin päivänä, mutta kameraa tai puhelinta ei sattunut mukaan. Nautittiin silti, vaikka kuvatodisteita ei olekaan ;) Läheiselle pellolle päästiin rauhassa juoksentelemaan ja koirilla oli hauskaa emännästä puhumattakaan. Iihanaa saada vähän valoterapiaa kuukausien synkeyden jälkeen. Käväistiin myös Ressun luona ottamassa pienet leikkisessiot.

Ja sitten kuvia:Hoi te siellä pöydän toisessa päässä! Koska alkaa koirien aamiaistarjoilu?


Me reklamoidaan tästä kohta. Hirveän hidasta toimintaa!
Tolla colliella on päivä päivältä pelottavampia ilmeitä

Herokin nauraa moiselle hymylleCollie hurjana

And STAY down! Nyt loppuu isottelu senkin puikulaturpa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti