perjantai 6. marraskuuta 2009

Tokoa ja lunta

Kamala miten pitkä tauko on ollut bloggaamisessa. Anteeksi anteeksi, töitä on vaan ollut hirvittävän paljon ja koulu vielä päälle.

Pääsimme Hillan kanssa Tuuloksen koirakerhon tokon alokaskurssille, jonka tavoitteena oli alokaskokeen läpäisy hyväksytysti. Olin todella innoissani ja odotin kovasti erityisesti loppukoetta. Mutta.... ehdimme Hillan kanssa käydä tokossa peräti kaksi kertaa, kun alkoi juoksu...mukavasti 1,5kk etuajassa...eli taas meni juoksun takia ihan mönkään tokoilut. Mitä tuuria!! Kaksi ensimmäistä kertaa tosin meni hienosti, Hilla toimi mahtavasti. Ainoastaan maahan menossa ja erityisesti siellä pysymisessä oli hieman ongelmia. Ohjaaja sanoinkin, että nyt ei auta se, että sattuu olemaan rhodesiankoira, maassa on pysyttävä! Hillaa kun inhotti parkkihallin kylmä ja kova lattia.....

Tämä juoksu on nyt Hillan viimeinen, sillä tämän loputtua tyttö pääsee leikkauspöydälle. Tokossa tavoitteellinen harrastaminen on hankalaa, kun juoksut katkaisevat aina treenit ja valeraskaus vielä päälle..

Eilen oli ensimmäinen luminen päivä, ja Hilla innostui ihan hirveästi! Lunta piti heitellä ja maistella ja haistella :) Juoksu on toistaiseksi mennyt hyvin, mitä nyt Hilla on suhteellisen uninen ja apaattinen. Lenkillä kuitenkin on suhteellisen reipas.

Tässä muutamat lumiset kuvat.


2 kommenttia:

 1. Okei, myönnän syyllisyyteni. Nyt vasta kunnolla tulin tänne katsomaan... Ja huomasin tietty ekaksi vain oman harrastukseni roolin reissuillanne. Se itserakkaus...

  Pipo edustaa ehdottomasti suomalaista designia parhaimmillaan - 3 vuotta (kai?) ja näkyy yhä pelittävän. :D Ja se on vielä uniikkikin. Go virkkaus!

  Vaan kyllä on koiraneitoakin kehuttava; kaunis tyttö. Tutkinpa vähän lisää teidän edesottamuksianne.

  Terv. Muistatko, kenen designia The Pipo on? ;D

  VastaaPoista
 2. :D kiitos vaan pipon virkkaajalle! Edelleen lämmittää ;)

  VastaaPoista