torstai 13. tammikuuta 2011

Näyttelypaniikkia & Hero 5kk

Argh! Mätsäriin mennessä ei jännittänyt yhtään. Siis yhtään! Nyt alkaa kädet tutista jo torstaina.. Mätsäriin mennessä luotin ettei mitään suurempia ongelmia tule, mutta nyt tiedän mikä voi mennä pieleen ja sekös jännittää.. Tavallaan oli onni, että mätsärissä oli virallinen ulkomuototuomari joka antoi (tylyyn) tapaan virallista palautetta. Nyt tietää minkälaista oikea arvostelu on, joten ei tule yllätyksenä :)  Lauantaina paikalla pitää olla 10 jälkeen, tosin meidän kehä alkaa pyöriä jo klo 10 mutta rhodet alkanee vasta 12 pintaan. Rhodeja oli paikalle tulossa kuusi kappaletta, joista Mahiri Retta'sin F-kakaraparvesta edustettuna neljä.

Käytiin eilen Mustissa&Mirrissä kopeloituttamassa Heroa. Tuttu myyjäkään ei meinannut saada hampaita katsottua... Muutaman harjoituskerran jälkeen meni jo paremmin, ja värvättiin pari vierasta asiakastakin suuhun kurkistamaan :) Tänään on taas leikkitreffit Carman ja Caritan kanssa, jonka jälkeen taas M&M:ään hampitarkastukseen. Taidan viedä Heron vielä parkkihalliinkin "näyttelynomaisiin" olosuhteisiin ja nykäistä jotakuta hihasta ja pyytää ihan vaan silittämään, ja suuhunkin saa kurkistaa jos uskaltaa. Siis Heron suuhun, minun hampaani ovat ihan jotakuinkin kunnossa.

Hero täytti tänään 5kk..eipä ole enää pikkupentu..Nyt vaan odotellaan suurella mielenkiinnolla tulevaa teini-ikää kun alkaa hormonit hyrräämään...Voi jee.

1 kommentti: