keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Näyttelytreeneistä kotiin kädet rakoilla..

Huhhuh mitkä näyttelytreenit.. Voi onnea ja autuuutta kun ohuen ohuen näyttelyhihnan päässä zumbaa 34 kiloinen juuri hajujen maailman löytänyt koiranpentele ;).. Hero on siis siinä vaiheessa miehistymistä, että kaikki hajut on hurjan, hurjan ja taas kerran HURJAN mielenkiintoisia, eikä nokka meinaa pysyä maasta poissa ollenkaan.

Välillä tämä nuoren uroksen kanssa eläminen tuntuu tältä:

Eli umpihangessa eteenpäin..;)

Meistä olisi varmaan saanut Hauskoihin kotivideoihin mahtavan pätkän, kun juoksimme ryhmänä hallissa ympyrää; Hero yritti koko ajan nuuskia maata, edellä oleva koira ei meinannut osata päättää missä askellajissa mennään (kiitolaukka vaiko peruutusvaihde), ja juoksun lopuksi edellä juossut labbis väänsi komeat tortut "kehään". Oh my.. Varsinaiset tulevaisuuden toivot.

Ei jotain pahaa ellei jotain hyvääkin, eli saatiin hyviä vinkkejä juoksutukseen ja seisottamiseen. Hero ei osaa seisoa kunnolla, enkä minä seisottaa, mutta ehkäpä näillä vinkeillä jotenkin neljällä tassulla ja oikein päin osataan sunnuntain Puppy Cupissa töröttää. Juoksemisesta en mene mihinkään takuuseen, mutta sitä nyt pitää päivittäin treenata ennen sunnuntaita.. Saatiin myös hyvä vinkki tuomarin katselmukseen, eli minä menen Heron viereen kyykkyyn -> Hero seisoo -> Polvi Heron vatsan alta tukemaan, kohta suunnilleen vatsan korkeimman kohdan alla takajalkojen edessä -> Näin Herolla turvallinen olo, eikä se pääse peruuttamaan tuomaria karkuun jos sille päälle sattuu. Opettaja sai katsoa hampaatkin, eli siinä kohdin suunta on ylöspäin..

Nyt on eRRkkariin ja Tampereen KV näyttelyyn ilmoittauduttu, joten enää uupuu PK-Näyttelyn ilmo tältä keväältä :)

Sekalaisiin tunnelmiin,
Kädet rakoilla oleva emäntä ja varsin sekavaa ikäkautta elävä nuorimies.

ps. Tässä vielä Heron taidonnäyte viime Puppy Cupista, ikää 5kk. Jos edes tähän päästäisiin niin hyvä..

pps: Heron ruoka vaihdettiin nyt Eukanuban Large Breen Puppyyn. Kokeillaan nyt tätä, tuloksia päivittelen tänne kunhan kokeilu etenee. Hill'sistä tuli pieniä kutinoita, ei kuitenkaan muuta iho-ongelmaa. Korvatulehdustakaan en voi ihan kokonaan poissulkea ruoasta aiheutuneeksi, mutta todennäköisesti ei ollut tekemistä Hill'sin kanssa. Sitäpaitsi Eukanubassa on rhoden kuva! (oh vanity) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti