keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Voittajaa ja pakkasta

Sunnuntain Voittaja 2011 - näyttelyyn Messukeskukseen lähdettiin jo aamuvarhain. Kehä alkoi klo 09, joten ajoissa piti olla paikalla pystyttämässä leiriä ja ottamassa tuntumaan ison maailman näyttelytunnelmaan. Tuttuja oli onneksi paikalla paljon, joten fiilis oli hyvä vaikka väsymys painoikin aikaisen herätyksen ja Heron vieressä nukkumisen johdosta (ai miten niin potkii?!). Meillä oli lyhyt nättelypäivä, sillä Hero sai elämänsä ensimmäisen EH:n. Miksi oi miksi juuri Voittajasta piti se EH käydä hakemassa.. No elämä on  laiffii ja miten se nyt menikään, ensi vuonna uusi yritys! Onneksi ROP meni sunnuntaina Suomeen Pellelle, kun HeW tittelit menivät lauantaina ulkomaille kaikki vetskua lukuunottamatta. Onnea Liisa&Pelle!

Tässä arvostelu:
"Korrektes format. Vorzüglicher kopfschnitt Schere. Korrekter Hals. Rückenlinie zeitweise leicht aufgezogen. Korrekter rutenansatz & kruppe. Korrekter Ridge, der moch etwas länger sein dürfe. Siebkorb sehr gut entwickelt. Vorzüglich gewinkelt vorne & hinten. Fest im vordermittelfuss. Pfoten sollten besser aufgeknödelte sein. Raumgreifende bewegung. Sicheres wesen. leichte wamme"
Tuomarina mr. Spörr Itävallasta.

Te varmaan huomasitte saman kuin minä, eli saksaahan tuo on.. No ei hätä ole tämän näköinen, koska onhan meillä Googlen oma kääntäjä!
Ja tässä tulee Google translate käännös:

"Oikea muoto. Erinomainen pää saksilla leikata. Oikea kaula. Takaisin linja ajoittain hieman kohoava. Oikea hännän ja lantio. Oikea Ridge, joka olisi moch pidempi. Kori erittäin hyvin kehittyneet. Erinomainen kulma edessä ja takana. Festival ranteet. Jalat tulisi paremmin aufgeknödelte. Laajamittainen liikkeen. Turvaamaan keskeisiä. Hieman löysää kaulanahkaa."

Selvää pässinlihaa, eikö? Erinomainen pää saksilla leikata, sekä erittäin hyvin kehittynyt kori. Mahtavaa!
Festival ranteet? Varmaan aika upeat sitten ;) Jos jonkun saksa on mallia erittäin hyvä, niin hiukan täsmällisempi käännös otetaan kiitollisena vastaan...

Me jäädään Heron kanssa talveksi varmaan keikkatauolle, kun jo kaksi sertiä on kasassa odottelemassa kahden vuoden ikää, ja saa Herokin nauttia vapaasta elosta kun ei ole "pakkoa" käydä näytillä ennen kesää. Oli meille aika ruuhkainen debyyttivuosi näyttelyiden saralla, kun ensimmäisen vuoden saldo (mätsärit ja pentunäyttelyt mukaanlukien) oli 15 näyttelyä. Ansaitaankin pieni loma!

Paparazzi iski takaa, no ainakin mun Voittaja-nuttura näkyy;)

Tää on niin tätä, kun hallissa ei valo riitä kuvaamiseen...

Kehässä ottamassa tuntumaa pohjaan ennen varsinaisen kehän alkamista

Hero juuri astumassa eteenpäin, en ihan noin venytettynä sitä esitä;)

Kerrospukeutuminen on kaiken a ja o

Ja taas saa Hilla kyytiä

Lentävä pylly

Kaksi lentävää pyllyä

Hilla

Metsälampi oli jo jäässä

Kaunis valo, vaikkakin aurinko oli jo laskussa..

Loppukevennyksenä kuva Hillasta, joka lenkin jälkeisen kauppareissun aika päätti kömpiä kontista etupenkille. No mikäs siinä, mutta etupenkillä käytetään vöitä, oli mikä oli. Piste;)

Emäntäkin pääsi kuvaan
Tänään oltiin iiihanassa pakkassäässä lenkillä metsän siimeksessä, pakkasta -7c ja maisema oli upea. Koirilla oli toppaa yllä, joten ei pakkanen menoa haitannut. Valoa oli kerrankin edes sen verran, että kuvista tuli muutakin kuin sekavaa mustaa mössöä. Harmillisen lyhyt on kauniskin päivä näin joulukuussa, mutta onneksi lumi toi pientä helpotusta pimeyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti