sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Puikulanaama & Lumiturpa

Viikonloppu hurahti Vantaalla, joten Hero & Ressu kombinaatio sai taas purkaa pölhöenergiaa täysillä, ja aiheuttaa harmaita hiuksia kanssaeläjille. Pakkasta oli parhaimmillaan -27'c, mutta sepä ei nuijaduon menoa hidastanut. Rhodet & co. muuttavat näillä näkymin Sipooseen helmikuun loppupuolella, eli Kanta-Hämeen maalaismaisemat muuttuvatkin rantaruåtsalaisiin rannikkomaisemiin ;) Jännää ja pelottavaa yhtäaikaa, mutta näin se elämä välillä viskaa ihan toiseen ilmansuuntaan, kun oli ehkä aiemmin ajatellut. Eiköhän meidän poppoo istu Sipooseenkin ihan hyvin, ainakin toivottavasti!

Ilmaisku

Ilmaisku toiseen suuntaan

Hammastarkastus!

Kumman?

Minun? Sinun?

Sainpas! Ja karkuun!

Ei me mitään..erikoista..täällä ei ole mitään nähtävää, voitte poistua...

Onkohan tuo ihan normaali?

Pois alta risut ja männynkävyt ja kaikki muutkin, jotka välitätte omasta terveydestänne!

Jos joku ihmettelee Hillan puuttumista kuvista, niin kyllähän Hilla mukana oli. Hilla tosin nukkui sisällä sohvalla -ilmalämpöpumpun alla. Hilla poistuu taktisesti paikalta, kun takkeja aletaan kaivelemaan esille. Mikä hienohelma kylmänarka afrikkalainen?

3 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihania kuvia!! :)
  Oon liittynyt tässä hetki sitten sun lukijaksi!
  Käy ihmeessä piipahtamassa meidänkin blogissa.. Ihania koiria sulla kyllä. Kuitenkin pidemmän aikaa Rhodesiankoiraa kuolanneena :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Täytyykin piipahtaa teidänkin blogissa :) Rhodesiankoirien kuolaaminen johtaa yleensä sellaisen hankkimiseen, joten pidä varasi ;)

  VastaaPoista
 3. Hehheh! Saas nähdä, varmasti joskus tulee.. Ensin paljastan salaisuuden broholmin koirasta joka kotiutuu toivottavasti suunnitellusti parin vuoden päästä viimeistään :)

  VastaaPoista