keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Tohtorin pakeilla

Herolla on ollut nyt flunssaoireita, pientä lämpöä ja eilen kotiin tullessa koira oli paukamilla korvista hännänpäähän. Eikun siis puhelin käteen ja aikaa varaamaan! Onneksi saimme ajan Keravalle Kaurikseen(Kaurikseen? Kauriiseen? Kauriihin?) ja klo 18:00 istua tapitimme eläinlääkärin tutkimushuoneessa.

Paukamat olivat jo onneksi melkein kokonaan laskeneet, joten ne todettiin mahdolliseksi allergiseksi reaktioksi johonkin (?), ja niitä pitää seurailla. Onneksi nukkumaan mennessä ne olivat jo kadonneet kokonaan. Mitään hälyttävää ei onneksi Herosta löytynyt, tulehdusarvotkin olivat kunnossa ja koira sai määräyksen parin päivän lepoon ja oireiden seuraamiseen. Mikäli ne eivät mene ohitse, pitää tulla loppuviikosta uudelleen. Sunnuntain näyttelyynkin saa osallistua, jos uusia oireita ei ilmene ja vanhat katoavat.

Reipas potilas
Potilas Saarinen käyttäytyi mahtavan hienosti koko lääkärikeikan ajan! Saimme kehuja hoitajalta ja lääkäriltä, kun Hero jopa verikoetta otettaessa istui vain rauhassa ja mulkoili hoitajaa "ja minä kun luulin, että sinä olit ihana" ilmeellä.

Lääkärikin sai läksiäisikseen yhden syliin pyrkivän rhodepojan ja paljon pusuja. Olipa kamala lääkärireissu, not.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti