perjantai 31. toukokuuta 2013

Paluu arkeen

Loma se vaan lähestyy loppuaan ihan liian pian. Lokoisat päivät siis päättyvät ja paluu arkeen on (hyvin valitettava) tosiasia. Mälsää.

On lomasta tosin nautittukin koko rahan edestä. On koluttu kaikki lähimaaston lenkkimaisemat, seikkailtu kaupungilla kera koirien, löhötty auringossa ja saunottu pihasaunassa. Mahtava loma! Koirille tämä muutto oli ihan yhtä helppo, kuin kaikki aikaisemmat: kumpikaan ei tunnu ottavan mitään paineita maisemanvaihdoksesta, varsinkaan kun nyt mentiin koirillekin paljon mieluisampaan suuntaan: iso oma piha ja hienot lenkkimaisemat. Toivottavasti nyt ei ihan heti tarvitse olla enää muuttamassa - ei tämä niin kivaa ole.

Mitä mulkkaat, vähän tässä vaan kahlailen

Hämeenlinnassa kävellessä on selvästi tullut esiin ihmisten avoimuus verrattuna PK-seutuun: Lähes jokaisella lenkillä joku kysyy koirista, jää niitä taputtelemaan tai muuten kehaisee ohimennen ulkonäöä (koirien, emännän ulkonäöstä kukaan ei onneksi uskalla sanoa mitään.. t. Miehensä vanhoissa uimahousuissa lenkkeilevä muodin takanatulija..). Mikäs siinä, ainahan minä koirista jaksan puhua ja kehut lämmittävät mieltä! Apteekissakin vierähti pikavisiitin sijasta vartti, kun apteekkari halusi kuulla rhodesiankoirista kaiken mahdollisen. Minähän sitten paasasin :)

Oman jännityksensä elämään tuo nyt työn alkamisen myötä junamatkustaminen. Aiemman 25 min junamatkan sijasta vaunussa istutaankin reilu tunti suuntaansa. Oi VR, olethan ajoissa edes joka toisena aamuna...?

Nyt kun pääsee arkeen takaisin (jos pääsee, eikä esimerkiksi karkaa merille arkea pakoon), niin pitäisi taas alkaa elvyttämään koiraharrastuksiakin henkiin. Näyttelyissä kyllä on koluttu, mutta tokot ja mejät ovat olleet täysin hunningolla! Agikin kiinnostaisi kovasti, täytyykin luoda katselmuksia alueen tarjontaan.

Nyt lenkille ukkossäähän!


Arkeenpaluumasennus iski2 kommenttia:

  1. Oli taas kiva lukea kirjoituksiasi ja ihastella koiriesi kuvia.    Aurinkoista kesää toivottaen
    Tanja

    VastaaPoista