maanantai 15. heinäkuuta 2013

Elämä jatkuu

Elämä jatkuu ja eteenpäin se on mentävä. Mieliala alkaa jo olemaan aika positiivinen ja taaksepäin voi katsoa hymyillen. Ikävä kirpaisee usein ja haikeus ottaa välillä vallan, mutta kaikenkaikkiaan voi jo ajatella tapahtunutta rauhallisin mielin ja olla iloinen siitä, että Hilla sai viettää hyvän, joskin liian lyhyen elämän.

Joten, mitäs nyt?

Heron aktivoinnista ja viihdyttämisestä on tullut minulle nyt todella tärkeää. Haluan sen kärsivän mahdollisimman vähän yksin jäämisestä, joten olemmekin likimain joka päivä suunnanneet eri puolille lähimaastoja koiratreffeille, tai joku treffattava on tullut meille. Olemme siis saaneet ison joukon uusia tuttavuuksia, joiden kanssa kirmata pitkin metsiä tai peuhata pihalla miljoonaa.
Taidan itse hermoilla ja stressata Heron pärjäämistä paljon enemmän kuin Hero itse.

Hero oli alkupäivinä alakuloinen, mutta suunta on ollut ylöspäin. Se alkaa jo mielestäni olla oma itsensä ja on sille suotu jopa uusia etuoikeuksia, kuten sängyssä nukkuminen (!). Voisin siis sanoa, että Hero kärsii tilanteesta varsin vähän tällä hetkellä. Koiraseuraa sillä on useana päivänä viikossa, touhuan sen kanssa paljon enemmän ja muutenkin olen ottanut paljon aktiivisemman otteen koko koiran omistamiseen. Aiemmin koirat viihdyttivät niin paljon toisiaan, että oma aktiivisuus ei ollut niin tärkeää, kunhan hoiti lenkitykset ja puuhasi jotakin pientä. Nyt koska minä olen uusi viihdevastaava, on menokin sen mukaista. Jos kerran titteli lankesi minulle, hoidan sen kunnialla.

Tässä vaiheessa suuri ja lämmin kiitos rhodeporukoille, jotka tukivat meitä koko tapauksen ajan. Kiitos myös ystäville, sukulaisille ja kaikille niille, jotka ovat myötätuntoaan ja apuaan antaneet!

Hillan poismenon jälkeen meillä on ollut leikkimässä mm. Beki rhodetyttö omistajansa Heidin kanssa ja Iiris&Nelli omistajansa kanssa. Me olemme käyneet treffaamassa rhodetyttö Esmeä omistajineen, sekarotuista ihanan iloista Liliä omistajineen ja Päiviä, jonka luona majailevat rhodetytöt Hilma&Ruusa (+Paavo). Kaikki ovat Herolle (ja osa minullekin) uusia tuttavuuksia, joten kiirettä on pitänyt. Mahtavaa :)

Tulevaisuudensuunnitelmista jatkon ja blogin suhteen tämän verran:
 Heinäkuussa tulossa on rhodesiankoirien erkkari, elokuussa Heinola KR ja MH luonnekuvaus (superjännää!). Luonnekuvaus tulee olemaan todella mielenkiintoinen tapahtuma. Syksyllä olisi mahdollisesti tarkoitus lähteä metsästämään Eestistä Herolle EE MVA titteliä ja Voittajaankin olisi tarkoitus osallistua. Syksyllä tarkoitus olisi myös punkea itsemme ainakin Rallytokoilemaan ja mahdollisesti muihinkin ohjattuihin harrastuksiin.

Vauhtia ei siis blogista tule puuttumaan, pikemminkin se lisääntyy. Ulkoasua ja banneria uudistan myös piakkoin.

Ja se Hillan seuraaja..

Sitä katsellaan sitten vuodenvaihteen jälkeen, keväämmällä ;)
Inkeri, Hero ja Lili lakkametsällä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti