torstai 8. tammikuuta 2015

Vuonna 2015

Vuosi 2015 on jännittävä, täynnä muutosta ja uusia tuulia. Voisin vaikka luvata, että ainakin blogia ehdin päivittämään ahkerammin, joskin tekstien sävy saattaa hiukan ehkä muuttua. Perheeseen on siis tulossa pentu! Tällä kertaa tosin ihmispentu, eli karvaisten lapsien pääluku pysyy edelleen samana. Ällös huoli, vauvablogia tästä ei tule. Ei ei ei ja vielä kerran ei. Jos haluan oksentaa vauvanhajuiset tunteeni nettiin, perustan niille ihan oman sivun tai sitten piinaan vain sukulaisiani puhelimen välityksellä.

Toki varmaan koirien yhteiselosta pienen ihmisen kanssa tulee kerrottua, mutta pyritään pitämään fokus koirissa :)
Meille vuodenvaihde tarkoitti herkuttelua ja mökillä oleilua. Suuntasimme jouluksi Kolin kirpakoihin maisemiin ja vietimme viikon mökillä koirien ja sukulaisten kanssa. Koirat ovat siitä kiitollisia matkakumppaneita, että kunhan oman ruokakipot ja ihmiset kulkee mukana, ei koirilla ole kovinkaan suurta merkitystä siitä missä ne ovat. Mennessä ja tullessa vietimme yön hotellissa ja koirat olivat sielläkin kuin kotonaan. Illalla vaan lenkki uusissa maisemissa ja iltaruoat naamariin ja tuloksena oli kaksi väsynyttä ja tyytyväistä matkaajaa, jotka jäivät huoneeseen nukkumaan kun me suunnistimme illalliselle. Tähän väliin iso plussa ja kiitos Sokos hotelleille eläinystävällisestä palvelusta! Koiria odotti molemmilla kerroilla lahjapussit (kakkapusseja, puruluita ja herkkuja) ja erittäin koiraystävällinen henkilökunta. Kertaakaan ei tullut sellainen olo, että mitä nuokin noita valtavia kirppusäkkejä raahaavat tänne, vaan vastaanotto oli erittäin lämmin. Sokos hotelleilla koiramaksu on 10e ja sillä saa siis olla useampikin koira, eli maksu ei ole koirakohtainen. Suosittelen! Ei ollut yksi eikä kaksi kertaa, kun hississä koirien kaulaan kapsahti joko henkilökuntaan kuuluva ihminen tai toinen asukas :)

Jatkossa moisia reissuja tuskin ihan heti tulee, sillä vaikka kahden koiran kanssa hotellissa oleminen oli helppoa, voisin kuvitella lapsen ja kahden koiran hotellielämän olevan jo astetta mielenkiintoisempaa.

Heroa vaivaa mielestäni jokin, en vain tiedä mikä. Hero on menossa helmikuun puolen välin tienoilla Kaiperlan vastaanotolle, josta kerron kyllä kaiken käynnin jälkeen! Kyseessä on siis Maaria Kaiperla, eläinosteopaatti: http://www.elainosteopatia.fi/index.php/fi/ ja kuulemani mukaan varsinainen taikanäppi. Saas nähdä mitä pojasta löytyy, vai löytyykö vika sittenkin emännän korvien välistä.

Oikein riemukasta alkanutta vuotta 2015 kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti