tiistai 16. kesäkuuta 2009

Sadetta & Eläinlääkäri

Sataa vaan koko ajan :( On tämäkin kesä!

Hilla ei märkää arvosta, ja lähteekin mieluiten ulos sadetakki päällä. Kauaa ei myöskään tarvitse olla, sisällä pörrömatolla on paljon mukavampaa kölliä..

Varmaan juoksu onkin suurin syy tähän apaattisuuteen, ei oikein kiinnosta tytteliä mikään sisällä ollessa. Ulkona kyllä innostuu jonkin verran, ja sisälläkin jos leikitetään, mutta muuten on huomattavasti apaattisempi ja rauhallisempi kuin normaalisti...


Käytiin tänään eläinlääkärillä ihan varmuuden vuoksi, kun muun vaisuuden lisäksi on juominen lisääntynyt tosi paljon. Lämpöä ei kuitenkaan ollut ja mahaa ei aristanut, eli jää toistaiseksi tarkkailun alle kotiin..Eli ei mitään hälyttävää, mutta jos oireet pahenee niin sitten ultraan tarkistamaan, ettei ole märkäkohtua tms. Ruoka kuitenkin uppoaa hyvin, ja apaattisuudesta huolimatta Hilla on kuitenkin iloinen, ja häntä vispaa :) Tarkkaillaan.

Lääkärissä Hillaa pelotti taas kamalasti, mutta muuten meni hienosti :) Mitä nyt Hilla yritti maistella pöydälle edelliseltä miespuoleiselta potilaalta jääneitä sukukalleuksia...... Myös Oriprim säkkiin piti mennä nuuskimaan lapoja myöten. MUUTEN selvittiin kunnialla reissusta ;)

Hillalla nyt siis toistaiseksi juoksusta "oireita":

 • Unisuus, rauhallisuus, jonkinasteinen apaattisuus


 • Aluksi heikko ruokahalu, nyt jo ok.


 • Runsas vedenjuonti (tätä seurataan)


 • Karvanlähtö

Hilla pääsi vaakaan eläinlääkärillä...no....38kg painaa meidän possu.... Eläinlääkärin mukaan ei näytä olevan pulskassa kunnossa, mutta kylkiluut saisi tuntua hieman paremmin. Eli laihdutuskuurille! :) Onneksi osa on lisääntyneen lihasmassan tuomaa painoa, mutta suurin osa varmasti nyt tämän juoksunaikaisen haluttomuuden aiheuttamaa painoa...Kun ei kiinnosta liikkua, niin kilot kertyy. Ja on Hilla saanut ehkä nauttia grillikaudestakin....No, nyt alkaa siis kilojen karistus meillä molemmilla! :)

2 kommenttia:

 1. juoksun jälkeen aineenvaihdunta hetkelliseksi muuttuu, ihan varmasti voi antaa vähemmän/kevyempää ruokaa...
  painosta; meidän Teddy joka muuten aina on hyvin hoikassa kunnossa vaikka syö paljon painoi 38,6kg ja Sashka joka aina on hieman pulska 36,3kg... (paljon luustoa) tytöillä on kokoa n 64,5cm säkäkorkeus. Madame pieni ja kevyt painaa nippanappa yli 30kg, Arvis oli viimeksi 48kg.

  VastaaPoista
 2. Joo nyt on hilla ollut vähemmällä ruoalla, ja ihankuin olisi jo solakoitunut hieman.
  Tosiaan, se ei NÄYTÄ pulskalta, mutta kylkiluut saisi tuntua paremmin..
  Jatketaan operaatiota "hilla kesäkuntoon" ;)

  VastaaPoista