maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kesähilla :)

Huh hellettä! Ihanaa ja toisaalta kamalaa kun on näin kuuma ja näin pitkään!
Lenkille ei voi lähteä totuttuun aikaan, tai ainakin pitää tehdä vähän lyhyempi versio. Hilla läähättää ja löntystää perässä jo vartin tarpomisen jälkeen, eli pidemmät tai vauhdikkaammat lenkit pitää jättää illemmalle.



Virtaa kuitenkin on ihan samaan malliin kun aiemminkin, koska esim. eilisiltana Hilla juoksi pihalla täysiä kahdeksikkoa pensaiden ympäri varmaan muutaman minutin! Päätti purkaa päivän energiat näin :)!

Yritin tarjota neidille järveä mahdollisuutena viilentymiseen, mutta ei kelvannut..Tassut sinne inhaan veteen voi laittaa, mutta ei toivoakaan että loppukoira menisi perässä...


Hirmu rasittavaa on Hillan tapa murista vieraille..:( Alkaa jo keinot loppua kesken, että mitä sen kanssa keksisi! Esim. eilen lenkillä tuli vastaan mummeli, joka halusi antaa Hillan haistella ja taputteli sitä hetken. Hilla antoi mummon taputella ja oli ihan ok, mutta yhtäkkiä alkoikin murista. Se ei kuitenkaan ole varsin aggressiivinen, koska ei näytä hampaita tai mitään (siis Hilla, ei mummo ;) ) , enemmänkin se on sellaista epävarmaa kurlutusta.
Ei se kuitenkaan ole kotioloissakaan mukavaa, kun Hilla saattaa yhtäkkiä murista vieraalle!

Hampaita siis ei näytä, mutta ymmärrän vieraiden arastelevan varsin vakuuttavan möreällä äänellä murisevaa koiraa ... :(

Täytyy antaa vielä vähän aikaa tottua meihin ja tilanteeseen, mutta sitten on jo keksittävä jotakin.
Saattaisikohan se mennä iän kanssa ohi, jos vaikka oltaisiin mörkövaiheessa vieä...Aika näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti