perjantai 3. heinäkuuta 2009

Huh hellettä!
Ja kuuma ilma on vaan jatkunut ja jatkunut! Onneksi tänä aamuna oli jo vilpoisampaa, kun eihän tuota paahdetta meinaa jaksaa koira eikä emäntä..


Oltiin eilisiltana Hillan kanssa iltauinnilla, tai no, me uitiin ja Hilla hermoili rannalla :) Pari kertaa se uskalsi tulla mahaa myöten veteen, mutta oitis säikähti omaa rohkeuttaan ja kirmasi häntä suorana rannalle. Rannalla oli myös laituri, jonka sivustalla oli vettä ihmistä puoleen sääreen. Yritettiin saada Hillaa astumaan se 40cm matka laiturilta ihan matalaan veteen, mutta mokoma hannasi joka kerta ;)

Joni sitten nosti Hillan syliin, ja laski matalaan veteen. Hilla loukkaantui tästä ihan kamalasti, ja arvatkaapa vaan saiko Joni koskea koko koiraan loppureissun aikana!
No saipahan tyttö juosta ja touhottaa rannassa.Joni kokeili myös uutta harrastusta; rullaluistelukoiranulkoilutusta! Niin tappavalta kun yhdistelmä kuullostaakin, meni neitsytmatka hyvin ja sekä mies, että koira tulivat ehjänä ja innoissaan lenkiltä kotiin! Hillalla on rullislenkillä kuonopanta, jotta hätätapauksessa (toinen koira tulee vastaan ja Hilla nykii perään) saa koiran pään käännettyä pois.
Hilla oli kuulemma osannut nätisti hölköttää pientareella, kun Joni rullaluisteli vieressä.
Toki ensin kokeiltiin pieni pätkä, ettei heti menty pitkälle. Ja varovasti on toki mentävä.
Oli koirakin ihan erilailla väsähtänyt kun sai hölkötellä menemään normikävelylenkkiä vauhdikkaammin :)

Tottisteltu on pihalla taas hieman. Harjoittelun alla on se,että Hilla ei innostuessaan kääntyisi seuratessa minun eteeni kärkkymään namia (kuvassa).

Tässä vielä kuva portista, jonka Joni arkarteli Hillalle. Sen takana tytteli viettää päivät, ja tuhot on jäänyt nollille tällä systeemillä, hieno juttu!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti