keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Kesäilyä


Vihdoinkin loma! On tätä jo odotettukkin :)Hilla on Hillaillut ihan samaan tapaan kun ennenkin, tosin kuuma ilma vetää siitä aina mehut pihalle. Ja sateella ulosmenohan on ihan tyhmää, eli ainoa jolloin Hillasta saa todella innokkaan lenkkikaverin on viileä sää..On se hankalaa ;)
Käytiin muutama viikkos sitten Hillan vanhassa kodissakin moikkaamassa vanhaa perhettä ja hoitamassa viimeiset paperiasiat kuntoon. Hilla oli ihan kuin ei olisi koskaan sieltä lähetnytkään, ja kaivoi jostain samantien vanhan luukätkönkin maasta :)
Lapsiakin Hilla tervehti iloisesti ja selvästi nautti kun sai touhuta heidän kanssaan.

Kuitenkaan meillä se ei lapsia oikein siedä, joten varmaankin se on hyväksynyt ainoastaan nämä sen "omat" ipanat :) Tuntuu että vieraita lapsia Hilla pitää ihan friikki-ihmisinä, joille pitää vähän murista ja olla muutenkin varuillaan. Eihän sitä koskaan tiedä mitä ne keksii ;)
Meillä se suhtautuu sen verran nuivasti naperoihin, että se joutuu viettämään portin takana pikkuväen vierailut.

Täytyy varmaankin pitää Hillalle parin viikon jääkausi, koska alkaa neste on ilmeisesti vähän kihahtamassa hattuun taas tytöllä..Ei se mitenkään kovin röyhkeästi käyttäydy, mutta yrittää pomottaa joissain asioissa ja haluaa olla joka tilanteessa suuna ja päänä.
Tekee ihan hyvää egolle jäädä hetkeksi vähemmälle huomiolle.

Jos jotakuta kiinnostaa jääkausi-termi, niin täältä saa lisäinfoa: http://blogitus.net/braxus/ohjeet-jaakaudelle/

Odotan kieli pitkällä tietoa syksyn tokokursseista, josko päästäisiin sinne hölmöilemään ja aiheuttamaan kanssakurssilaisille harmaita hiuksia :)

Vielä ollaan uskallettu porhaltaa pitkin metsiä, mutta auta armias kun ensimmäinen hirvikärpänen näyttäytyy, vaihtuu lenkit asfaltoituun maastoon! Piste!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti