maanantai 13. heinäkuuta 2009

Sataa sataa ropisee (ja sataa vähän lisää)

Kohtahan saadaan Hillan kanssa uida lenkille..Eli vettä tulee koko ajan. Hilla ei yhtään tykkää, ja pissalenkille saaminenkin on työn takana. Varsinkin jos pitää mennä märän ja niljakkaan RUOHON päältä, niin heittää koira hanskat tiskiin.YÄK. Sateella siis mennään vaan teitä pitkin, ja niitäkin Hilla laahustaa mahdollisimman masentuneen oloisena jos sateessa pitää talsia.. Ei taida Suomen ilmasto miellyttää :)


Mitään kummempia ei ole sattunut, ollaan vaan lenkkeilty ja riehuttu kotipihassa. Viikonloppuna meillä oli tyttöjenviikonloppu, ja hurjasta menosta huolimatta Hilla pärjäsi menossa mukana oikein mainiosti :) Eilen käytiin Hämeenlinnassa rautatieasemalla saattamassa työt junalle, ja harjoittelemassa julkisilla paikoilla käyttäytymistä. Hienosti meni, ja Hilla oli tosi rauhallinen uusista hajuista ja äänistä huolimatta! Täytyy harrastaa vielä enemmän näitä uusia ja outoja paikkoja, että alkaa tottua uusiin ääniin ja tapahtumiin.


Tänä aamuna Joni yritti saada Hillaa sateessa pihalle pissalle, mutta Hilla oli tuijotellut ovelta hetken sadetta ja kipittänyt pikapikaa sisälle nukkumaan. Vieläkään ei näy minkäänlaista halua mennä ulos, vaikka kello käy kymmentä.


Pakkohan se on tuonne mennä, takki niskaan vaan!


Tässä muutama vauhdikas kuva eiliseltä SATEETTOMALTA lenkiltä ;)

1 kommentti:

  1. Hienosti olit Hilla!:) Kiitos hauskasta viikonlopusta!!!

    VastaaPoista