sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Helsinkiseikkailu

Viikonloppu vierähti taas Vantaalla, tällä kertaa koko poppoon voimin. Turhaan jännitin Hillan suhtautumista pikkuiseen Ressu-riiviöön, koska kaikki meni paremmin kuin hyvin! Hilla oli se cool ja hiukan kärttyinen täti jolle ei auttanut ryttyillä, Hero oli taas ihkuihana leikkisetä, joka antoi purra huulesta ja pomppia mahan päällä. Hero raukka..
Heron ja Ressun varalle meillä oli suunnitelma: Metrolla Itäkeskukseen, siellä vaihto ja metrolla Puotilaan tapaamaan Miira-tätiä + sama takaisinpäin. Tavoitteena uusien kokemusten kerääminen ja ihmisjoukkoihin ja vieraisiin olosuhteisiin tottuminen.

Koko pesue sulassa sovussa
Matkaan lähdettiin lauantaiaamuna, ja koirat käyttäytyivät kuin isommatkin maailmanmatkaajat. Metroa ei säikähdetty, sisällä ei hepuloitu ja ihmisiä ei pahemmin ihmetelty. Hienot pojat! Perillä Puotilassa käveltiin Miiran ja pikkuisen Auroran kanssa pitkä lenkki, jonka päätteeksi koirat pääsivät pulahtamaan Puotilan venesataman rannasta mereen vilvoittelemaan. Tämän jälkeen pidettiin lepotauko rannan kahvion terassilla, jonne märät haukutkin oli (kumma kyllä) tervetulleita. Lopulta talsittiin takaisin metrolle, tehtiin sama reissu käänteisessä järjestyksessä ja kotiin syömään ja nukkumaan. Pojat olivatkin loppupäivän aivan sipissä, kun jännä reissu ja pitkä kävely vei mehut ihan täysin.

Hero yllätti taas perjantaina ripulilla (kivakiva). Sisällä oli yhdet ripaskat,ja juoksujalkaa pihalle riensi hän vääntämään toiset vellit. Lähdettiin kuitenkin Vantaalle, koska todennäköisesti Hero oli saanut edellisenä viikonloppuna pöpön Ressulta, joten pentu ei pahemmin ollut vaarassa, vaikka olisikin ollut tarttuvaa. Varmistin asian vielä eläinlääkäriltä, ja hän uskoi olevan turvallista tehdä vierailu vatsanväänteistä huolimatta. Lauantaina Hero ei ripuloinut tai muutenkaan tuottanut mitään, mutta tänään taas keltainen velli lentää kaaressa. Tänään on paastopäivä, juomana vain Nutrisal Plus-vettä + "välipalana" Inupekt Forte tabletteja..


Terassikoira


Riiviö nautiskelee

Matkalaiset..ei paljon näytä stressaavan


Kesämies :)

Tasapuolisuuden nimissä sai Hillakin osansa rääkkäyksestä


...;)


Kulmakunnan kauhut
 Jottei elämä kävisi liian helpoksi, on Herolla myös korvatulehdus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti