perjantai 15. heinäkuuta 2011

Hilla ja Hero testaavat: KONG

Kuvaus:

"Kong-aktivointilelut, jotka kestävät melkein mitä vain, puremista,

pakastamista, mikroaaltouunia ja jopa konepesua! Täytä Kong-lelu
koirasi rakastamilla herkuilla, vaikka makaronilaatikolla ja juustolla, pistä
Kong mikroon 10-30 sekunniksi ja anna koirallesi puuhastelua pitkäksi
ajaksi kotitekoisella ydinluun korvikkeella. Koira unohtaa pahanteot
yrittäessään kielen kanssa saada herkut pois Kongin sisältä. Voit laittaa
Kongin myös pakastimeen ja antaa koirasi taas touhuilla pitkät tovit.
Ruokaleikkien jälkeen Kong on pestävä huolellisesti ja sen voikin laittaa
astianpesukoneeseen."
Lähde: korkeavire.com

Kongit ovat meillä kovassa käytössä, ja etenkin hellepäivinä aivan mahtava pelastus. Yllättävän kestäviä kapistukset ovat, sillä Hero ja varsinkin Hilla kyllä armotta kurmuttavat kongejaan, ja pureskelu on kyllä varsin intensiivistä ja voimakasta. Koirat ovat aivan hulluina kongeistaan, ja niillä leikitään tyhjinäkin. Varma tapa saada koira lopettamaan mitä ikinä se tekeekin, on ottaa kongi käteen ja suunnata keittiöön: Intensiivinen ja herkeämätön huomio on sinun.


Hellepäivän huvitus


Meillä parhaaksi täytteeksi on todetti jauheliha (Oscarin koirien jauhelihapötköt S-Marketin pakasteesta n. 3e/kg tai Mustin ja Mirrin sikanauta-pakaste). Jos ei ole aikaa pakastamiselle, saavat koirat ihan sulaa jauhelihaa täynnä olevan kongin, joka Herolla kestää noin 3,5min ja Hillalla parhaimmillaan pari tuntia.. Tytöillä kun tuota keskittymiskykyä on suotu hiukan isommalla kauhalla ;) Hero on oppinut tyhjäämään kongin nopeasti, eikä niin välitä putsata sitä aivan yhtä perusteellisesti kuin Hilla.


Hilla näyttää mallia, huolellisuus on kaiken A ja O
Asian ratkaistiin iskemällä kongit illalla pakkaseen: Aamulla koirat saavat jätyneet kongit, ja tämän kanssa peuhaamisessa turhaarntuu Herollakin tunnin verran. Jäätynyt kongi on myös mahtava hellepäivän pelastus: kylmää "koiranjätskiä" on mukava ja viileä mutustaa varjossa.

Heron pentuaikana kongi oli kuin lahja taivaasta: Kerrankin jotakin, joka kanssa pentu jaksoi puuhata itse ilman viihdyttäjää, ja ennen kaikkea hiljaa ja omissa oloissaan! Kongi soi ansaitun tauon emännälle ja rauhoitti koiraa hyvin jos alkoi kierrokset kohota kohti kattoa. Kongi oli myös oiva puuhastelu jättää pennulle lähtiessä: se ei kiihdyttänyt vaan pikemminkin rauhoitti ja vei energiaa.

Hilla ja Hero suosittelevat, ja niin tekee emäntäkin!
Hintaa XL kokoisilla kongeilla oli n. 20e/kpl.

1 kommentti: