sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kaikkea kivaa ja ei niin kivaa

Tosimies ei pinkkiä pelkää!

Nyt on lomilta kotiuduttu ja paluu arkeen on alkanut. Koirat viettivät viikon Etelä-Hämeen eläinhoitolassa Hattulassa, ja koko viikko meni oikein hyvin. Hilla&Hero suosittelevat lämpimästi! Hintaa hoidolla oli 30e/vrk/2 koiraa (yksi koira on 20e/vrk), joten hintakaan ei ollut kovin paha. Lisää hoitolasta täällä: http://www.koirahoitola.net/

No sitten niihin ei-niin-mukaviin asioihin..
Herolla oli maha hiukan sekaisin hoidosta tullessaan, ja sisällä oli yllärit yhtenä päivänä. Nyt viime yönä talouden kruunaamaton heikkovatsaisten kuningatar Hilla aloitti ripaskakonsertin, ja Hillalla tunnetusti mahavaivat ovat aina Heron mahavaivoja moninkertaisesti pahempia. Kura lentää, puklustakin saadaan nauttia ja koira on selvästi kipeä. Soittelukierros eläinlääkäreille paljasti sen, että selkä kyyryssä kävelevällä koiralla on maha kipeä (no shi*), mutta tilannetta voidaan tarkkailla kotosalla, kunhan nestettä ja Canikuria menee alas (ja pysyy siellä).
No, nyt on piimää, Canikuria ja kalkkuna-riisilientä juotettu (juo itse), ja ihan hyvin pysyy sisällä. Seuraillaan, ja huomenna lekuriin jos ei parane tilanne. Huh, ei ole helppoa Hillallakaan, jonka maha on säännöllisin väliajoin kuralla.

Toinen äärimmäisen ikävä asia ovat Hirvikärpäset. Metsään ei ole kerrassaan niin mitään asiaa enää, koska joukkohyökkäys iskee jo ennen metsänrajaa. Koirien kanssa olemmekin tallustelleet tylsiä remmilenkkejä teitä pitkin, ja pelloilla on käyty päästelemässä höyryjä. Tätä sitten kunnon pakkasiin saakka, jippii!

Hööksillä on muuten tarjous niille jotka tykkäävät Hööksistä facebookissa: -10% ja postikuluitta toimitus. Tilasin koirille Showmasterin fleecet http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=045062 jotka eivät todellakaan olleet hinnalla pilattu. Koirilla kyllä on Hurtan fleece"haalari"manttelit, mutta jos haluaa nakittaa miehensä ulkoilutusvuoroon, niin päällepantavan on parasta olla helppoa ja yksinkertaista. Jotenkin en näe miestäni pukemassa haalaria tassu kerrallaan molemmille, joten tällaiset "selkään ja menoksi" takit ovat kikkakolmonen syyskylmien varalle. Oikein kunnon pakkasten saapuessa suosimmekin kerrospukeutumista, ja Pompan toppapomppaa kylmää torjumaan. Mutta eipä puhuta niistä pakkasista vielä, hyi.

Hero on siirtynyt nyt penturuoista Jahti&Vahti Energiaan, ja hyvin tuntuu toimivan. Ruokintamäärä energialla Heron kohdalla on 2xn.4dl + kalkkunanlihaa proteiinilisäksi. Jauhelihaa en enää koirille syötä, koska siitä(kin) tuntuu pakki menevän sekaisin. Mustista&Mirristä saa Neun kalkkunapakastelaattoja, joita keittelen sitten riisin kanssa nappulan lisäkkeeksi.

Mitäs muuta.. Ostin Herolle pinkit (!) Hurtan Lifeguard-valjaat, joista naputtelen "Hero testaa" arvion vielä tällä viikolla. Sain myös vihdoin Ridgebackyhdistyksen kautta tilaamani rhodehupparin rhoden kuvalla kirjailtuna, i love it! :)

Anteeksi kuvien surkea laatu, tällä kertaa oli vain kännykkä matkassa.

Kauhukakara


Kiusankappale..

Sadepuvullinen vaanija, tosi uskottavaa

2 kommenttia:

  1. Teilläkin ollut ripuloinita :/
    Nala on nyt viimeisen reilun viikon ripuloinut enemmän tai vähemmän ja nyt se alkaa vihdoin olemaan kurissa.

    Paranemisia sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, nyt jo Hillalla maha kondiksessa:) Samoin sinne, jos vielä maha kiusaa!

    VastaaPoista