lauantai 8. lokakuuta 2011

Koiramainen muotishow

Ei, en ajatellut ottaa kuvia kaikista ihkuista jutskista mitä meidän koirilla on, vaan esitellä hiukan niitä varusteita, jotka on meillä hyväksi havaittu. Laitan myös koot esille, joten jollekulle saattaa ehkä olla apua kuvista&kokotiedoista omalle koiralle tuotteita mallatessa :)


Takit

Hurtta, sademantteli.Koko: Meillä sekä Herolla, että Hillalla koko 65, Herolla melkein saisi olla 70. Istuu hyvin, suojaa mahaa kuraroiskeilta, suojaa reidet hyvin sekä kestää retuutusta ja riehuntaa. Ehjinä pysyneet metsässä riehumisista, hampailla roikkumisesta ja muusta rajusta aktiviteetista huolimatta.
Fleecemantteli, Hööks Showmaster. Koko: 70
Välikelitakiksi tilatut fleecet, jotka istuvat ihan kohtuullisen hyvin. Ovat kuitenkin niin heppoista fleeceä, että ensimmäisen käyttökerran jälkeen Hillan takissa oli Heron jäljiltä kaksi reikää, ja jalkaremmi irti... Huoh.

Toppamantteli, ToppaPomppa 
 Koko: 70  On hiukan iso Herolle, vatsakappaletta pitää lyhentää jotta pissat ei mene takin sisälle;) Lämmin ja omaan silmään hyvännäköinen. Istuu hyvin, ja on painava = lämmin.Hurtta, fleecemantteli.
Sateen- ja tuulenkestävä, istuu hyvin ja kestää retuutukset. Miinusta pakkasella todella sähköistyvästä kankaasta. Helppo pukea, kunhan koirat malttavat olla sen hetken paikallaan. Koko Hillalla 65, Herolla 70.

Fleecevälimantteli ala Anoppi

Anoppi ompeli viime talven pakkasille koirille "välipuvut" paksusta fleecestä. Ovat hurjan lämpimät ja suojaavat reidetkin hyvin. Mallia hän otti ihan normaalimanttelista, mutta pyysin reisikappaleet pidemmiksi, jotta isot lihakset pysyvät paremmin lämpimänä. Aivan loistavat kapistukset, ja esim. Hurtan fleecemanttelin alla ollessaan takaavat lämpimät olot koiralle. Ei kaikkea tarvitse kaupasta ostaa :)

Pantoja yms. myöhemmin, tänään pelkkä takkishow ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi kätevän näkösiä takkeja. Kyllä kelpaa lenkkeillä! :) Meilleki tarttis jonkun sadetakkityyppisen ratkaisun, sen verran usein tarttee näin syksyllä olla koiraa lenkkien jälkeen kuivailemassa.

    VastaaPoista
  2. Toi Hurtan takki on kevyt, vain ohut vuori alla. Voisi toimia sakunkin paksun turkin kanssa :)

    VastaaPoista