sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Tuulos, Ryhmänäyttely 2.10

Olen hukannut kamerapiuhan, joten valokuvia näyttelystä ei tipu tällä kertaa. Vuorossa oli pitkän näyttelytauon jälkeen Tuuloksen ryhmis, ja odotukset ei kesän H:n jälkeen kovin korkealla olleet. Herokaan ei ole pahemmin näyttelyitä treenaillut, joten odotin pienoista katastrofia. Eipä tarvinnut pelätä, vaan Hero hoiti homman konkarin tavoin! Poju nautti touhusta ihan valtavasti, heitti leikiksi aina välillä ja oli kaikin puolin hyväntuulinen ja reipas esiintyjä. Tuomarikin sanoi, että "Minä olen kyllä nyt aivan ihastunut tähän sinun koiraasi", niin minäkin ;)
Tulos: ERI1, SA, PU1, SERT, ROP! Mahtipoika! :)

Nyt on kaksi sertiä siis kasassa, ja tarvitaan vuosi lisää ikää + 1 serti valioitumiseen. Sitä odotellessa ;) Isossa ryhmäkehässä ei enää menestystä herunut, mutta se ei päivää pilannut lainkaan. Hyvä mieli jäi kaikin puolin päivästä, eritoten Heron innokkaasta mielialasta ja esiintymisestä. Hero mitattiin kehässä, ja korkeudeksi saatiin 66cm. Eli strategiset mitat ovat 66cm ja 38 kg.

Arvostelu:

"Sopivan kokoinen. Oikeat mittasuhteet. Raamikas nuori uros. Oikealinjainen pää.Hyvä selkä, lanne ja lantio. Erinomainen rintakehän muoto ja pituus. Riittävä eturinta. Erinomainen raajojen luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvät käpälät. Hyvät liikkeet. Kaunis väri. Ridge ok"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti