lauantai 16. kesäkuuta 2012

Iitti ryhmänäyttely

Viime viikonloppuna pyörähdettiin Kausalassa ryhmänäyttelyn merkeissä. Näyttely oli sarjassamme "ai ryhmis Iitissä, sehän on tuossa ihan vieressä, laitanpa ilmon menemään", todellisuus: Iittiin matkaa 100km/suunta. No eihän 100 kilsaa meidän mittakaavassa nyt ihan suunnattomasti ole, mutta silti. Sata kilsaa ei kuitenkaan ole suoranaisesti "Ihan vieressä"..

Mitäs pienistä kun ei nekään meistä, eli Hero autoon, navigaattoriin osoite ja auton renkaat käännettiin kohti Iittiä. Toinen syvä huokaus pääsi siinä vaiheessa, kun navigaattori antoi varsin mieltäylentävät ajo-ohjeet: 95km suoraan ja sitten käänny oikealle. Oikein mielenkiintoinen ja vaiherikas matka siis tiedossa... No onneksi ne 95km suoraa tietä menivät silti ihan rattoisasti kauniita maisemia ihastellen, ja tunnin päästä oltiinkin Kausalassa. Kolmas huokaus pääsi siinä vaiheessa kun oltiin navin mukaan perillä, ja se perillä oli keskellä kerrostaloaluetta. Eipä auttanut kun kaivaa näyttelyohjelma esiin ja alkaa miettiä, että missäs sitä nyt oikein ollaan. Olin näppäränä tyttöjä napannut ohjelmasta sen osoitteen, johon peruutukset piti ilmoittaa. Mitäs olivat laittaneet sen siihen isolla fontilla ja itse näyttelyn osoite oli pienellä ja sivussa! Onneksi näyttelypaikalle oli  näyttelysihteerin pihasta matkaa vain pari kilometriä, joten menetys ei ollut suuren suuri.

Näyttelypaikalla sai huokailla hirvittävän myöhässä olleille kehille, mutta onneksi seura oli kohdallaan, joten odottelusta ei tullut niin pitkän tuntuinen kuin olisi voinut odottaa. Paikalla olivat MVlionwolf My Crazy Élan "Elmo" omistajineen, sekä Miss Sunnypenny's Agent Promise "Rommi" perheineen. Myös joukon jatkeena oli narttu Ikimba Yahimba, joka ei ollut meille entuudestaan tuttu tyttönen.

Kunhan kehään lopulta päästiin, niin Heron tulos: ERI1. Ja se siitä. Tai no kai se nyt oli "tavallaan" PU1 kun sai ainoana uroksena ERI:n, mutta eiköhän siis virallinen tulos oli NUK ERI1. Tällä kertaa SA jäi uupumaan lyhyen kuonon takia. Tuomarin "annetaan vielä SA:n olla, josko tuo kuono tuosta pidentyisi" -kommentti aiheutti pientä hymyä omistajassa. En oikein usko, että toi nenä tosta enää kovin paljon venyy ;-)

Arvostelu: Kokonaiskuva erinomainen. Oikealinjainen hieman voimakaslinjainen pää. Hiukan vahva kaula. Erinomainen runko ja raajarakenne. Hyvä karvapeite. Oikea väritys. Hyvä ridgen kuvio. Oikea luonne. Hyvät liikkeet"
Tuomarina: Juhani Lappi


Tässä vielä tulokset:

UROKSET 

JUN 


MVLionwolf My Crazy Élan "Elmo" JUN EH1 


NUO 


Miss Sunnypenny's Agent Promise "Rommi" NUO EH2 
Mahiri Retta's Funtastic Boy "Hero" NUO ERI1 


NARTUT 


VAL 


Ikimba Yahimba "Himba", ERI1, SA, ROP 

Onnittelut ROP nartulle!

Edessä Hero, takana Rommi


Kuvaajana Julia Muukka, kiitos kuvista! :)

Tämä äkillinen helleaalto täällä eteläisessä Suomessa on koetellut omistajaa ja koiraa! Lenkit pitää pitää lyhyehköinä ja keksiä paljon aivotyötä pihalla. Kuumassa auringonpaisteessa ja +25 lämmössä nämä afrikkalaiset tekevät kuolemaa jo 20min lenkin jälkeen. Pöh. Johan on etelän hetelmiä muka, kun eivät lämpöä kestä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti