sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Pentulaatikon äärellä

Juhannuspäivänä suunnistimme jo aamupäivästä Heron kanssa kohti Turun moottoritietä ja Piikkiötä. Matkaan hurahti noin pari tuntia suunta, mutta perilläpä odotti Heron kasvattajan Jennyn tilukset, sekä keittiön nurkassa laatikollinen noin viikon vanhoja pieniä iniseviä rhodevauvoja. Hero sai riehua pihalla siskonsa Foxyn, äitinsä Madamen ja D-pentueen Unnan kanssa, kun ihmiset ihmettelivät sisällä uusia rhodenalkuja. Kameraa en ottanut mukaan, joten nappasin Jennyn sivuilta pari kuvaa :-) Pentulaatikko ei tarjonnut mitään kovin suurta actionia pienten koirien nukkuessa yhdessä läjässä, mutta ihastunutta huokailua sitäkin enemmän. Voin julkisesti luvata, että meille ei kolmatta koiraa kyllä tule missään tapauksessa, mutta pentukuumeeseen voi käydä ottamassa pentulaatikkoterapiaa aina kun se on mahdollista.

Emäntäkin pääsi kameran eteen. Minä & Hero

Hero, 22 months

Tapahtuu vasemmalla ja oikealla. Edustalla Hero&Unna, taustalla Foxy, Jenny ja Madame

Sydän sulaa näitä katsoessa... Kuva: Jenny Kaplas

Vauva ruokatauolla :) Kuva: Jenny Kaplas

Lopuksi vielä facebookista löytämäni rhodemainen elämänviisaus ;)


Hero ja tytöt painelivat pitkin pihaa minkä kintuistaan pääsivät, ja välillä Hero tuntui olevan jo hätää kärsimässä kahden yli-innokkaan tytön käsissä. Erityisesti Unna antoi Herolle sellaista kyytiä, että oli Herokin jo vähän ihmeissään. Lopuksi otettiin vielä pienet kuvaussessiot pihamaalla, joten kerrankin Herosta on edes jonkinlainen seisotuskuva.

Hero ja sisko Foxy


Kuvausten päätyttyä autoon pompahti äärettömän väsähtänyt nuorimies, joka nukkui koko automatkan kotiin, koko illan kotona ja siihen vielä yönkin päälle ilman ongelmia. Asiaan saattaa vaikuttaa vielä perjantaikin, joka vietettiin vanhempieni luona Ressu-pojan kanssa leikkien. Jospa nyt sunnuntaina vietettäisiin hieman rauhallisempaa vapaapäivää... Hilla ei päässyt Piikkiöön mukaan tyttöepäsosiaalisuutensa takia, mutta Hilla saikin viettää isännän kanssa "laatuaikaa" kotosalla ilman riehuvaa teinipoikaa.

Illalla raahauduttiin kaatosateessa vielä iltalenkki, jonka jälkeen kaikki olivatkin valmista kauraa unten maille :)

ps. Perjantaina pidettiin koirienpesutalkoot, joissa kaikki kolme koiraa (Ressu myös) pestiin Relaxantin hoitavalla pesunesteellä. Relaxantin pitäisi rauhoittaa ihoa, joten ajattelin sen mahdollisesti myös rauhoittavan hyttysenpuremia, joita koirat ovat aikalailla täynnä. Tulos oli putipuhdas ja kiiltävä koira, ja mielestäni koirat ovat rapsutelleet itseään vähemmän! Täytyy kokeilla vielä toistamiseen kesän aikana, mutta tämä kerta ainakin oli kokeilemisen arvoinen.


Kyse siis tästä sarjasta. Kuvassa tosin tassuvoide, mutta pesuneste on identtisessä purkissa. Lisää relaxant-tuotteista voi lukea täältä: http://www.detria.fi/fi/tuotteet/relaxant-animal 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti