keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Uusia tuulia, taas vaihteeksiRhodesialaiset saavat taas pakata pienet matkalaukkunsa, sillä muutto on taas edessä. Tällä kertaa suuntana on Vantaa, eli välimatka sentään ei ole pitkä edelliseen nähden. Vantaalla meitä odottaa rivarinpääty isohkolla omalla pihalla, ja kunnon metsämaastoihin on hyvin lyhyt matka. Eli eikun menoks taasen :) Muutto alkaa 27.7, joten ennustan pientä bloggaustaukoa heinä-elokuun vaiheeseen. Ei mitään kovin suurta taukoa tosin jouda pitämään, sillä syksyllä on taas paljon tapahtumia tulossa.

Hero


Tulevia tapahtumia päivittelin kalenteriinkin, eli tavoitteena on käydä pyörähtämässä loppukesän ja syksyn aikana kolmessa-neljässä näyttelyssä, sekä lonkka- ja kyynärkuvissa. Pientä päänvaivaa aiheutti kuvien tuoma 28vrk varoaika, joten ensin näyttelyt ja mahdollinen viimeisen sertin metsästys (Hero täyttää 2 vuotta elokuun 13. päivä) ja sitten kuviin. Jos kuvia en ottaisi, olisi suuntana ollut vielä Jyväskylä KV. Messarin Voittaja 2013 houkuttelisi, mutta katsotaan tilannetta lähempänä. Voittajasta nyt on turha odottaa mitään tuloksia, mutta onhan siellä ison maailman tuntua ;-)

Tämä vuosi 2012 on vilissyt silmissä aivan järkyttävää vauhtia. Alkuvuodesta uusi työ, muutto takaisin lähemmäs PK-seutua ja nyt taas muutto. Koirat ovat onneksi ottaneet lunkisti maisemanvaihdokset, tosin Heron remmikäytöstavat ovat edelleen Tuuloksessa. Tähän olenkin nyt tarttunut, ja projektina on ja tulee olemaan remmikäytöksen radikaali parantaminen. Ongelmana on ollut oma saamattomuuteni ja väsymykseni, sillä muutot, uuden työn paineet yms. ovat verottaneet voimia melkoisesti, ja koirien kanssa onkin menty sitten toisia koiria vältellen, sillä se on ollut se aidan matalampi kohta järjestelmälliseen koulutukseen verrattuna. Hero ei ole remmirähjä, se vaan kiihtyy vastaantulijoista aivan liikaa. Eiköhän tämä järjestelmällisellä koulutuksella saada hanskaan, vaikka Hero onkin varsinainen luupää mitä remmikoulutukseen tulee.

Koirapuistoilemassa Nikkilässä

Hillan maha on pysynyt ilahduttavan hyvässä kunnossa! Viimeksi ripulirientoja taisin siivota tammikuussa, joten puoli vuotta ilman pashaa on jo erävoitto. Kiitos kuulunee ruoalle (Brit Care), AB piimälle (joka ruokailun yhteydessä) ja ruokavalion valvomisena, eli ei epämääräisiä herkkuja, kuten oikeita luita jne, jotka vetävät pakin sekaisin. Toivottavasti tätä rataa jatkuukin, ja mahdollisimman pitkään!

Kesä

Toivotaan, että kaikki menee nappiin, muutto sujuu hyvin ja koirat kotiutuvat ilman ongelmia. Viimeksikin kotiutumiseen meni noin 10 minuuttia, joten samaa toivomme nyt ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti