maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tyttölöitä kylässä

Viikonloppuna Heroa saapuivat rehvaamaan tytöt järven toiselta puolen: rhodesiankoira Iiris ja spanieli-mummo Nelli. Nämä tytöt olivatkin aivan uusi ja ihastuttava tuttavuus, josta Hero näkikin vauhdikkaita unia (tassujen vipinästä päätellen) seuraavana yönä.

Kaksi kahjoa Hero&Iiris vetivät altapoismummotjapienetautot -rallia pitkin pihaa, kun taas mummokoira tyytyi imuroimaan kaikki omilta koirilta jääneet pipanat, etsimään kaikki piilotetut, piilottamattomat ja vuosia haudattuina olevat luut ja muutenkin toimittamaan omiaan kaikessa rauhassa. Nuoriso veti itsensä jokseenkin piippuun ja hauskaa oli!

Vein Heron ulos jo hyvissä ajoin odottelemaan vieraita, ja tämä odottelujakso oli nuoren kermapyrstön mielestä varsin inhoittava märän ja kolean kelin vuoksi. Kun vieraat vielä loppumetreillä eksyivät ja odottelu venähti, yritin piristää kärsivää eläinraukkaa ajatuksella varsin kuumista tyttökavereista, jotka kaartaisivat ihan juuri pihaan. Ei ihan kyllä tehonnut, vaan portin takana mankui vaativasti yksi pieni, mukapaleleva ja muka kauhean tylsistynyt eläinrukka. Kauheeta elämää, ei voi muuta sanoa.

Kiitokset Sannalle & tytöille minulta ja eritoten Herolta, joka kovasti kaipailee teitä jo uudelleen kylään :)Joko ne tulee?

Soittakaa eläinsuojeluun. Näin täällä kohdellaan eläimiä!

Hero ja helikopteri-Iiris

iPhone kieltäytyi tarkoista kuvista vauhdin kasvaessa

Ihana mummo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti