maanantai 18. marraskuuta 2013

Jyväskylä KV ja mato matala

Nartut. Mitäpä muutakaan sitä sanomaan, kun juoksuistaan kettuuntunut lötköpötkö laahautui kehässä eteenpäin. Kiskoin sitä perässäni ja innostin äänellä ja namilla - ei vaikutusta. Muuten kaikki meni tosi kivasti ja meillä olikin Fannyn kanssa ensimmäinen yhteinen näyttely. Olimme viikonloppuna siis Jyväskylä KV:ssa ja tuomarina oli minulle entuudestaan tuntematon Elina Haapaniemi.

Fanny on juoksujen viime päivinä ollut aika tasainen, ei oikein ole innostunut mistään niin suunnattomasti, vaan ilme on ollut jokseenkin hapan. Ihan mukavaa meillä on silti ollut ja on sitä välillä intouduttu ihan leikkimäänkin, ja häntä nyt vispaa onneksi aina oli hormonit solmussa tai ei. Kehässä liikkuminen vaan oli Fannyn mielestä jokseenkin out, ei kiinnostanut, ei jaksanut, ei pystynyt eikä kyennyt. No suokaamme hälle vähän ymmärtystä, onhan se aika aina vähän mälsää. Muuten käytös oli hyvää ja iloista ja minulle jäi ihan hyvä maku suuhun ensiesiintymisestämme yhdessä :-)

(c) Sunna

(c) Sunna

(c) Sunna


Tuomarille Fanny ei ollut tarpeeksi narttumainen, hiukan oli kyljissä ylimääräistä ja liikkuminen halutonta. Tuloksena saatiin EH, mutta koska KUKAAN narttu ei saanut edes SA:ta, niin pidän EH:takin ihan mukiinmenevänä suorituksena! Hieno tyttö, kaikesta huolimatta. Fannyn kehäkäytös on kyllä ihan konkarin tasoa, hampaat ja muut tutkimiset on ihan piece of cake. Nyt sitten innolla odottamaan Helsinki Winneriä ja Pohjoismaiden Voittajaa!

Arvostelulappu joutui Einon uhriksi: Jonin astuessa autosta ulos päätti lappu tempautua tuulen mukana teille tietämättömille. Noh, sinne meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti