lauantai 7. toukokuuta 2011

Tampere KV + eRRkkari

Kotiuduimme Tampereen KV:sta, huh miten paljon porukkaa! Minä tein kriittisen virheen jo lähtötohinassa, ja näyttelyhäkki jäi kotiin. Mahtavaa! Mikä onkaan mukavampaa kuin pidellä 37kg painavaa joka suuntaan touhottavaa koiraa koko odottelun ajan;)

No ei hätä ollut tämän näköinen, ja odotteluakaan ei ollut kuin tunnin verran. Hierottiin tuttavuutta muiden rhodejen (ja omistajien) kanssa, ja Hero nautti huomiosta jota sai katsojilta osakseen. Ihmiset tulivat mielellään silittelemään Heroa ja kyselemään rodusta, ja Hero sitten edusti mallikkaasti pusuttaen jokaisen liki tulleen ihmisen.

Pentuja oli rhodekehässä vain yksi kappale, me. Tuloksena ROP-pentu ja KP. Tuomarina oli Sharon Sakson USA:sta, ja hän oli uskomattoman mukava! Tuomaroinnin päätteeksi tuomari tuli vielä luokseni ja käytiin seuraava lyhyt keskustelu:

"I love this dog. He's gorgeous!"
"Thank you, so do I"
"You should."

Poistuimme paikalta aika pian oman vuoromme jälkeen,koska ilman häkkiä oleminen oli aika uuvuttavaa..Huomenna sitten pidemmällä kaavalla erkkarissa!

Tässä arvostelu:

" Powerful hound in excellent muscular condition. Balanced. Particulary strong movement. Excellent head, shoulder, bone & topline"

Vapaa suomennos: Voimakas erinomaisessa lihaskunnossa oleva koira. Tasapaonoinen. Vahvat liikkeet. Erinomainen pää, olka, luusto ja ylälinja"

Hieno poika! :)

Päivitystä: Ridgeback erkkarissa arvostelu oli suhteellisen hyvä (lisään sen illalla). Sijoitus PU2 ja KP :)
Tässä kuva, jonka nappasin Raision Tonin albumista (kiitos! :) ):


Me oikealla, voittaja Luca vasemmalla:)
Hero 8kk+3vk. Seisotusta vielä harjoitellaan, tässä ei-niin-hieno seisotus;) (C) Pinja Kontala
Mökkeilijä
Edit: Tässäpä Erkkarin arvostelu:

"Very mature puppy. Nice head & neck, would like a little more angle at the shoulder. Rises just a little too much over the loin at this stage. Good hind quarters, very good movement with plenty of drive"

Vapaa suomennos (oman ymmärrykseni mukaan): Hyvin kypsä pentu, jolla hyvä pää ja kaula. Saisi olla hieman enemmän kulmausta lavassa. Hiukan takakorkea ikään nähden. Hyvät takakulmaukset?, erittäin hyvät liikkeet joissa paljon "vauhdikkuutta/lennokkuutta".

Tuomari: Elisabeth Megginson, Etelä-Afrikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti