lauantai 14. toukokuuta 2011

Tuomarinkartano PK-näyttely

Jos joskus olen ollut puulla päähän lyöty, niin nyt! Meinasin passata koko näyttelyn kun to ja pe vierähti vatsataudissa, mutta olo onneksi la aamuna oli jo siedettävä. Kannatti mennä!

Rhodeja oli paikalla 11, mukaanlukien Mahiri Retta'sin sisarusparvesta me, Foxy, Rif ja Bea. Ilma oli aivan kamala: Hirvittävän kova tuuli ja lämpöä (siis "lämpöä") 13'c. Satanut ei sentään, mutta varsin jäätävät olosuhteet hellivät kilpailijoita. Minä olin vielä perin fiksuna tyttönä pukenut hameen päälleni, joten näyttelyeleganssi oli taattu: kylmästä siniset sääret ja tuulessa hulmuava hame.

Odotukset näyttelyn tuloksista eivät olleet kovinkaan korkealla, koska Team Mahiri Retta'sin ipanat olivat eilen täyttäneet 9kk, eli aivan kakaroita koko sakki. Kuinka ollakkaan, menikin ihan juuri niinkuin Strömsössä koko näyttely!

Tässä Heron arvostelu:
"Mittasuhteiltaan vielä aavistuksen lyhytrunkoinen nuori uros. Hyvä sukupuolileima. Hyvä pää. Oikea ilme. Hyvä kaula. Lupaava runko. Hyvät kulmaukset. Erinomainen raajojen luusto. Liikkeessä koira näyttää paremmat linjat. Erinomainen pitkä askel. Hyvä ridge. Miellyttävä käytös"

Tuomarina Markku Mähönen.

Ja niihin tuloksiin!

Hero: ERI, SA, PU1, SERT, VSP! Serti ekassa oikeassa näyttelyssä! Jos tosiaan joskus on ollut hölmistynyt olo, niin nyt! Hieno poika, upeaa :)!

Rif: ERI! Onnea Rif, hienoa!

Foxy: ERI, SA, PN2, SERT! Onnittelut Foxy siskolle!

Bea: ERI Onnea Bea!

Koko pesue siis sai ERI:n, ja Foxy ja Hero saivat ekasta junnuluokan esiintymisestään sertit. Upeaa, en olisi ikinä uskonut :)

Rop oli Mahiri Retta's Shalimar "Teddy" ja Mahiri Retta's oli ROP kasvattaja + palkittiin KP:lla. Ryhmissä Mahiri Retta's oli 4. Suuret kiitokset ja onnittelut Jennylle, well done ;)!

Kiitokset Katille kuvista:
Ihanasti on legginssit rullalla!

Ansaittu kiitos hienolle pojalle :)


Hero lennossa

Poseerauksen yritystä..

Hero

Kaunis Teddy

VSP Mahiri Retta's Funtastic Boy "Hero" & ROP Mahiri Retta's Shalimar "Teddy" 

2 kommenttia:

  1. Onnea kovin näyttelymenestyksestä! Komia on poika :)
    Itseäni kovin harmittaa, että ei tuonne päästy Nalan ontumisen takia, ehkä ensi kerralla sitten :)

    VastaaPoista
  2. Höh, ensi kertaan :) Kiitoksia! Kommentoin anonyyminä, typerä blogger taas kiukuttelee kirjautumisen kanssa...

    -Nea

    VastaaPoista