sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kevät tuli, kevät meni ja taas se on täällä!

Koittais nyt jo päättää, kun olen jo kertaalleen pakannut koirien takit talvisäilytykseen ja joutunut taas kaivamaan ne käyttöön.. Kantohanki kuitenkin vetää aina pikkupakkasilla mielen pilviin, joten annettakoon nämä pienet päättämättömyydet keväälle anteeksi :)

Koirilla on taas ollut ohjelmaa suuntaan jos toiseenkin. Viime viikolla olimme Catarinan ja Nanya ja Gawa rhodejen kanssa kimppalenkillä Vantaalla, tosin Hero pääsi meidän karvanaamoista ainoastaan mukaan. Meno oli jokseenkin päätöntä, ja koirilla tuntui olevan todella hauskaa. Gawan puuttuvien kulkusten takia pojilla ei ollut rähinänpoikastakaan, vaan Hero pikemminkin oli täysin rakastunut tähän shemale-ilmestykseen, eikä meinannut pysyä housuissaan lainkaan. Lenkki oli vauhdikas ja Nanya pysytteli järkevän etäisyyden päässä hulluista pojista jotka kierivät  milloin mäkeä alas, milloin katosivat metsään pää viidentenä jalkana.

Pääsiäisen pyhiä vieteltiin Tuuloksessa sukuloimassa, ja nyt oli koirilla vuorossa varsin meluisaa yhdessäoloa pienten lasten ja muun sukulaispoppoon kanssa. Ei ihmekkään, että kotiin tulon jälkeen on Hero lähinnä etsiytynyt lähimmälle pehmeälle alustalle, ja vajonnut puolikoomaan. Tänään upeassa auringonpaisteessa ollaan silti käyty pariinkin otteeseen pellolla ottamassa aurinkoa ja juoksentelemassa jäniksen jälkien perässä edes takaisin. Sisällä koirat vaeltavat auringon perässä aina siihen kohtaan kämppää, johon auringonsäde kulloinkin osuu.

Koko kolmikko kasassa

Gawa miettii, että mitähän tuolla hormonihirmulla on mielessään...

Pojat piukeina, Nanyaa ei kiinnosta

Gawalla on asiaa!

Ei kai saa ruokaa kotona?

Hiioppp

Hilla


Ilmoitin Heron nyt Palveluskoiranäyttelyyn 5.5. Se onkin ensidebyytti taas pitkän tauon jälkeen, viimeisin kehäkettuiluhan koettiin Messarin Voittaja 2011 näyttelyssä. Tämä on Herolle myös ensiesiintyminen NUO luokassa, kun tähän asti on junnuiltu niin pitkään kuin suinkin mahdollista. Toivottavasti kaikki menee hyvin... Luultavasti sitä joutuu taas mielenvirkistykseksi pyörähtämään match showssa ennen varsinaista kehää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti