maanantai 16. huhtikuuta 2012

Sipoo kuvin & kuonopanta-asiaa

Team huonosti käyttäytyvät on nyt viikonloppuna harjoitellut ohituksia oikein urakalla, joten tämän mahdollistaakseni on suunta lenkeillä käynyt kohti Nikkilän keskustaa. Napsin matkalla muutamia tunnelmakuvia lenkkireiteiltä, ja onpa mukana tämänpäiväiväisiä metsäkuviakin pari. Jaa miksi? No kun kerrankin voi laittaa kuvia ILMAN LUNTA! Metsä oli jo sulanut lähes kokonaan, ja koirat pääsivät spurttaamaan ja etsimään makkarajälkeä kuivalla maalla.

Pikkupojat asialla?

Leskenlehtiä!

Poseeraus takiaisten kera

"äääää mä INHOON tätä pantaa!"

Nikkilän vanhan mielisairaalan aluetta. Kaunista, aavemaista ja surullista.

Nikkilä city boy

Oi, Nikkilän kartano!

...olikin liki pystyyn lahonnut hökkeli. Voi miksei kukaan ole pitänyt siitä huolta...

Makkarajäljellä

Joku peruutti kuvaan!

Hilla keskittyyNiihin ohituksiin: Hilla: makkara emännän kädessä vie voiton kaikesta. Aivan sama mikä koira tulee vastaan ja mitä se sanoo, on Hillan kiinnostus makkarassa. Problem solved.
Hero: *huokaus*... No, kiinnostus on makkarassa aina aika-ajoin. Kyllä saatiin jo pari oikein siistiäkin ohitusta, varsinkin kun tajusin ensin isolla kehulla saada huomion itseeni (kehu=makupala=toimii paremmin kuin nimen sanominen) ja sitten näyttää namia ja viskata sen hiukan eteenpäin maahan, ja kuinka ollakkaan: olimme päässeet ohi koirakosta! Rohkaisevaa :)

Heron remmikäytösatavat tosiaan jäivät auttamattomasti Tuulokseen, ja täällä Sipoon kulmilla onkin nähty jos jonkinlaista riehuntaa, hihhulointia ja jodlausta kun olemme räpiköineet koirakoiden ohitse. Nyt emäntä sai itseään vihdoin niskasta kiinni ("tartteis varmaan tehrä jotain" ainaisen toisten koirien välttelyn sijasta) ja olemme käyneet Remmikäytöksen ABC-lenkeillä kera herkkujen ja pitkän pinnan.  Tilasin Herolle myös Peten koiratarvikkeesta uuden kuonopannan, sillä nykyisistä kumpikaan ei okein sovi Herolle. Molemmat tuntuvat ikävältä nylonisen kuonoremmin takia, Easywalk pyörii päässä niin että se menee enemmän Heron silmien kuin kuonon päältä ja Canny Collar on aavistuksen liian pieni. Nyt tilasin Jokke Ippa -pannan, jossa kuono-osa on nahkaa ja koko viritys on muutenkin tukevampi. Toivottavasti on mukavampi :)

Tämä on siis Petsafe Easywalk, hinta M&M:ssä n.25e. Panta pyörii naamalla miten sattuu ja on aina väärässä paikassa. Miinusta myös superohuesta kuonolenksusta, josta Hero yrittää aina eroon alta aikaysikön

Tämä on Postissa tulossa, toivotaan parempaa menestystä.

2 kommenttia:

  1. Meillä toi Joken kuonopanta ollut käytössä ja on ollut hintansa väärti - mieluusti olisin vaikka maksanut enemmänkin. Pysyy napakasti päässä eikä kuonoremmi eksy liian lähelle silmiä saati kuonon yli :)

    VastaaPoista
  2. Onkin näköjään minulta jäänyt tähän kommentit pantaa koskien kirjoittamatta, eli: Sama täällä, todella hyvä,napakka ja koiralle hyvän oloinen kapistus!

    VastaaPoista