maanantai 28. helmikuuta 2011

Tokoa&Kevätpörriäistä


Sunnuntain tokoilut meni taasen hyvin, tosin seuraamisessa on edelleen paljon  treenattavaa, kuten jo tiedettiinkin.. Muutama vapaaehtoinen saatiin taas suuhun kurkkimaan, ja tällä kertaa meni jo paremmin! Peukut pystyyn :)

Mersu meni myyntiin ja aika äkkiä menikin kaupaksi. Tilalle tuli farkku Mondeo ja avot! NYT on koirilla oikeasti tilaa! Mersussa joutuivat olemaan aivan limittäin ja lomittain kyyryssä, mutta Mondeon perään menevät hyvin, ja kolmas ellei neljäskin koiruus mahtuisi vielä mukaan..(jospa....hmmm;) )...

Otsikon mukaisesti Hero on varsinainen kevätpörriäinen.. Nyt kun ulkona on lämmintä ja saa riekkua ilman takkia, niin onkin sitten pörrättävä koko talven edestä. Suhahdus vaan käy kun Hero menee ohi, ja toinen suhahdus kun se juoksee jo toiseen suuntaan.. Onneksi tämä pörrääminen rajoittuu toistaiseksi ulkoiluun (kop kop..), joten sisällä ollaan oltu vielä suhteellisen siivosti..

Koirat ovat nyt kolmatta viikkoa keskenään portin takana työpäivät ja todella hienosti on toistaiseksi ainakin mennyt. Hiukan on matot rullalla ja koirien oman maton reunaa jyrsitty, mutta haukottelevat ja venyttelevät koirat kömpivät vastaan työpäivän päätteeksi, eli taitavat vetää unta luumuun suurimman osan ajasta :)

Lohjan pentunäyttely lähenee, samoin Lohja-kakkonen, eli huhtikuun Lohjan keikka. Näyttelyiden välillä on kaksi viikkoa, joten kyllä tulee ajeltua. Ainakin saa Hero taas tuomarishokkihoitoa kerrakseen oikeita näyttelyitä ajatellen..Toivottavasti menisi tällä kertaa hiukan paremmin se tuomariosuus.

Vi ses =)

1 kommentti:

  1. Hälsingar från mormor,två stycke är just bra,man har två hand.

    VastaaPoista