tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kevätleskenä..

Minä siis. Koirien suhteen. On meinaan koirien nupit aivan sekaisin keväästä, paljaasta maasta ja huumaavista tuoksuista. Kuka silloin jaksaa kuunnella, mitä emäntä sanoo/karjuu/huutaa/kiroaa/sadattelee? Hah, ei kukaan!
Juuri näin, eli hei hei vaan saa sanoa koirille, kun päästää ne metsässä vapaaksi. No, kyllä ne nyt tulee useinmiten kutsuttaessa, mutta pitäähän kaikki hyvät hajut imaista nenään matkalla. Yleensä vihellyksestä/kutsusta tulee kaksi koiraa tuhatta ja sataa, nyt tullaan kun keritään. Ihana kevät..not.

Hero on tyypillinen murkkuikäinen nuorimies, eli ajattelu on siirtynyt sinne väärään päähän koiraa. Oltiin sunnuntaina Carman ja Caritan kanssa leikkimässä, ja alkuun Hero meinasi uhota ja isotella Carmalle. Muutaman tiukan puhuttelun jälkeen leikkiminen sujuikin taas mallikkaasti. Vähän oli näköjään kuitenkin pakko testosteronisoida ja pullistella. Sunnuntain toko meni taas haaveiluksi Heron osalta. Liikkeet tehtiin sinne päin jos muistettiin, eikä perusasennossa emäntää katseltu, vaan maisemia. Noo, tehtiin lyhyitä harjoituksia ja leikittiin patukalla jne.Yritetään nyt pitää joku ote tokoon tämän hormonimyrskynkin aikana, mutta kovin tavoitteellisesti ei tällä hetkellä voi treenata. Kunhan nyt vähän kertaillaan usein, ja yritetään pitää toko mukavana asiana. Jatketaan kehitystä järjestelmällisemmin, kun aivot löytää tiensä munista takaisin pääpuoleen.

Sitä odotellessa.

Pojat ja tyttö 

Carma pistää itseään puolet painavammat rhodet kuriin;)

Hilla

Hero. Kivasti on pylly saanut massaa.

Pojjaaat

Hero 8kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti