maanantai 4. huhtikuuta 2011

Lohja Puppy Cup 3.4

RYP1

Sunnuntaina pyörähdettiin (jos klo 7:30 lähtemistä ja 18:00 palaamista voi pyörähdykseksi kutsua) taas Lohjalla, ja tällä kertaa olikin oikein jymy-yllätys! Hero kilpaili ensin veljeään Rif:iä (Mahiri Retta's Fyor) vastaan, jolloin Herosta tuli ROP. Tuomarina toimi Eeva Resko, ja olin todella iloinen hänen tavastaan käsitellä nuorta koiraa! Hän tervehti koiraa ystävällisesti (ei liian, jottei koira innostu) ja tutki rauhallisesti koiran. Hampaiden katsomisen yhteydessä hän myös kehui Heroa, joten taas yksi positiivinen hammaskokemus Herolle. Hampaat Hero antoikin katsoa todella hienosti, ei peruuttanut tai nykinyt mihinkään! Hero antoi kopeloida ihan liikkumatta koko kropan ja suhtautui tuomariin ystävällisen välinpitämättömästi, vähän taisi kyllä häntää heilauttaa, joten ei ainakaan ahdistunut käsittelystä.

Tässä arvostelu:

‎"Erittäin hyvän tyyppinen urospentu. Hieman karkea kallo, hyvä ilme, hyvin kulmautunut edestä ja takaa, erinomainen luusto, hyvä ridge, hyvä takaosa, liikkuu sivulla hyvin, etu-ja takaliikkeet tulee vielä vakaantua, hyvä luonne"

Tuloksena siis ROP ja KP.

Tämän jälkeen jäimmekin odottelemaan ryhmäkehää, joka alkoi vasta klo 15 aikoihin. Aikaa oli kolmatta tuntia, joten kävimme Heron kanssa Lohjalla pyörähtämässä ja hiekkatiellä lenkillä. Hero sai olla vapaana ja mennä viiletti pitkin kuratietä, onneksi oli Hurtan sademantteli päällä.. Heropa innostui kurasta niin, että jäi riehumaan lätäköiden kimpussa loiskuttaen vettä ympäriinsä, jonka jälkeen tietenkin täyttä laukkaa minua kohti aikeissa koristella emäntäkin tällä ihanalla kuravellillä...Sain juuri huudettua ei ja hypättyä tieltä pois.. Onneksi... Kuraiset tassunjäljet jakun etumuksessa ei ehkä vastaa omaa mielikuvaani siististä näyttelypukeutumisesta.. Pöhkö koira.

Ennen ryhmäkehää lyöttäydyimme nettituttumme Buhund Lukkan ja emäntänsä seuraan, ja Hero rakastuikin vaaleaan Lukka-kaunottareen aivan totaalisesti.. Olipahan Herollakin mukava päivä, kun sai leikkiä ja pusutella uuden tyttöystävän kanssa eikä tullut aika pitkäksi.

Ryhmät pääsivät alkamaan n. klo 15 ja ryhmissä tulikin päivä jymy-yllätys: Hero RYP1!! Olin aivan onnesta soikeana ja hymyilin idioottimaisesti koko ajan, Heron pussailua ja halailua unohtamatta..Tosi tyylikästä. Poistuin RYP kehästä edelleen idiootisti hymyillen, ja unohdin palkintoruoat ja pokaalinkin kehään... Kehätoimitsija sitten kiikutti ne perääni.. Edelleen tyylikästä ;) Mitäs pienistä, olen niin íloinen ettei paljon voisi vähempää kiinnostaa mitä tuli mokailtua!

BIS kehässä menestystä ei enää herunut, mutta se ei haitannut yhtään! Fiilis oli mitä mainioin ja Hero sai paljon lihapullia autossa kiitokseksi, mahtavan hieno poika!

Saalina reissulta siis kokonaisuudessaan: KP, ROP ja RYP1. Hurjan hieno suoritus ja valtavan ylpeä emäntä :)

2 kommenttia:

  1. sulla oli tyylikäs asu

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Kuvassa vaan näytän jotenkin ihan käsittämättömän kamalalta! Selvästi tukka ei sovi kiinni, ja olen jotenkin sellaisessa asennossa että näytän 10kg lihavammalta o.O

    VastaaPoista