maanantai 11. huhtikuuta 2011

Vantaa-viikonloppu

Oltiin taas kerran viikonloppu Vantaalla kera koirien. Tällä kertaa yötkin meni oikein hyvin, mitä nyt lattialle karkoitetut Rhodet löytyi aamulla saman peiton alta ja pää samalla tyynyllä (!)..
Ilma oli mitä mahtavin, ja käytiinkin Sipoossa pariin otteeseen kunnon lenkillä. Hero teki tuttavuutta aivan uuden ihanuuden kanssa: hevonkakka oli maailman parasta! Siinähän kiskot täysin liikkumatonta kakkaan haikeasti tuijottavaa rhonttia eteenpäin, kun toinen haluaisi niin kovin päästä vielä maistelemaan tätä ihanaa herkkua. Onneksi täällä päin ei ole hevosia ihan vieressä....

Eilen oli tokotreenit, jotka Heron osalta meni ihan haaveiluksi. Taitaa murkkuilu taas iskeä päälle (Hero on karvaa vaille 8kk), kun korvat tuntuu olevan lähinnä koristeena, ja vanhat tutut käskyt on ihan hepreaa... Jotain pientä saatiin tehdyksi, mutta Hillan kanssa treenailtiinkin sitten hieman enemmän. Hilla oli ihan mahtava, eli päästiin kuin päästiinkin treeneistä hyvillä mielin kotiin :) Hilla oli aivan innoissaan treeneistä, ja paiski töitä kuin pieni...eläin. Jospas sitä kesällä sitten kokeisiin pääsisi, jospas...Ehkäpä? Hero keskittyi lähinnä tarkkailemaan Hillan treeni-intoa laiskan nyrpeänä autosta päätä penkin päällä lepuuttaen.. Taisi olla tosi rankkaa.

Kevätkausi on nyt rhodeilla avattu: Virallinen myyrästyskausi on alkanut! Tämä tarkoittaa siis sitä, että yhdenkään houkuttelevan puskan/mättään/ojanpenkan ohi ei voi, toistan: ei voi kävellä hyppäämättä korvat ojossa jättiloikalla yrittäen saada sen (kuvitellun) myyrän kiinni. Intoa on kyllä enemmän kun taitoa, mutta antaa metsästäjien toteuttaa itseään leijonien puutteessa myyriin :)

Tässä Vantaalta muutama kuva:
Kokoeroa ei ole enää kuin sentti ja muutama kilo..

Naapurien taivastelua
Korvahyökkäys!
Räyhänhenki niskassa..

2 kommenttia:

  1. Haha :D kuulostaa niin tutulta! Täälläkin hevosenkakka on mitä parasta ja murkkuikä alkanut, korvat ihan jossain muualla ja tokotreenit on vaan hyvä haahuilu paikka. Ihan perus istu-käskykin on hyvin hankala suorittaa näinä päivinä....

    VastaaPoista
  2. Joo vähän oli minullakin vaikeuksia olla iloinen ja positiivinen treenari, kun ennen niin hienostui toiminut koira oli ihan, että kuule tunge tää toko ihan sinne minne aurinko ei paista ;)

    VastaaPoista