perjantai 29. lokakuuta 2010

Hämyä
Oltiin eilen iltapäivällä metsässä puuhailemassa, ja nyt alkaa jo alkuiltapäivästä huomaamaan syksyn olevan pitkällä..Saas nähdä mitä keksitään kun pimeät tulevat kokonaan, eikä työpäivän jälkeen valoisaa aikaa ole kuin pieni hetki.

Hero täyttää tänään 11 viikkoa ja aamupaino (ennen pipanoita ;) ) oli pojalla 12,6kg, eli aika lailla on nyt sen noin 1kg/viikko tullut painoa lisää. Olen aina yhteen-kahteen päiväruokaan sekoittanut lisäksi vähän Hillan pipanaa, ettei ihan 100% energiapommia saisi 3xpäivässä. Hero on nyt syönyt 3x n.reilu 1,5dl (todellisuudessa varmaan lähemmäs 2dl) pipanaa kolmesti päivässä, ja illalla riisi-jauhelihasekoitusta johon on lisätty vähän pipanaa vielä lisäksi. Olen antanut aina välillä 1dl omaa penturuokaa+0,5dl Hillan pipanaa, että tosiaan ei saisi "liikaa" energiaa vahvasta penturuoasta. Hyvin näyttää toimineen, kun kasvu on reipasta, mutta ei liian kovaa :)

Nyt tosin maanantaista siirrytään 3x/pvä ruokintaan, eli yksi ruoka jää kokonaan pois. Täytyykin miettiä miten järkevästi jakaa tuon ruokamäärän kolmeen osaan neljän sijaan.

Eilen Hillan ollessa Jonin kanssa kaupassa me Heron kanssa "treenailtiin" kotona hieman. Hero osaa jo käskyt maahan, istu, tassu ja tänne, ja eilen otettiin hieman seuraamista. Myös "odota" käskyä on harjoiteltu, mutta menestys on ollut...sekalaista. Käytettiin myös tilaisuus hyväksi ja leikittiin kunnolla ihan kahdestaan. Hillalla kun on taipumus hermostua Heron ja mun leikkiin, jolloin se kävelee paikalle, nappaa lelun meiltä pois ja vie sen piiloon.. Varsinainen ilonpilaaja ;)

Rokotusaika on varattu, nyt vaan pitäisi vielä madotus hoitaa ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti