perjantai 1. lokakuuta 2010

Hero on täällä!Hero, eli Mahiri Retta's Funtastic Boy on rantautunut keskuuteemme! Hain Heron eilen illalla, ja saavuimme kotiin kymmenen jälkeen. Onneksi olin aloittanut järjestelyt jo ajoissa, jotta jotakin oli edes suhteellisen valmiina pentua varten. Virittelin illalla vielä kompostiverkosta pentuaitauksen, jossa Hero saa viettää yönsä, ja päivällä sitten laajennetussa versiossa työpäivät.

Hilla oli mukana hakumatkalla Naantalissa ja sai haistella Heroa jo siellä. Hilla suhtautui yllättävän iisisti, ei murissut kun kerran hieman, oli kiinnostunut pennusta ja käyttäytyi aika neutraalisti. *huh*
Eikun siis paperit kuntoon, ja kotimatkalle.

Herolla oli pelkääjän paikan jalkatilassa laatikko, jossa se ei tietenkään viihtynyt yhtään. Se yritti ängetä kokoajan syliin, ja minulla olikin täysi työ tyrkkiä sitä takaisin ja ajaa pimeällä tiellä autoa.. Matka meni kuitenkin hyvin, ja päästiin ehjänä kotiin.

Hero kotiutui aitaukseensa yllättävän hyvin, leikki leluillaan ja söi pienet iltapalat vielä hyvällä halulla. Sain kyllä heittää ruusuiset ajatukseni kirjoilla yms. roinalla tilkityistä sängynalusista romukoppaan...tämä kaveri meinaan on vahva, ja tietää mitä tahtoo...eli eikun kompostiverkosta kunnon aidat ympärille, jotta pysyy termiitti aidoissa.


Ensimmäinen yö meni Herolla suhteellisen hyvin, emäntä tosin nukkui yhteensä noin 40min..


Nyt ensimmäistä päivää vietellään, ja kaikki on mennyt mukavasti. Hero oli aamulla Hillan ja mun kanssa pienellä aamulenkillä, ja voi mikä näky se on juostessaan honkkelijaloillaan miten sattuu! Se kuitenkin tuli reippaasti mukana, ja halusi heti maahan jos yritin kantaa sitä.. "Vai en muka jaksa?!"
Sisällä se on ahdistellut Hillaa kiitettävästi, mutta kaikki on mennyt hyvin. Kerran Hilla murahti kun oli liikaa läheisyyttä, mutta muuten ovat jopa hieman leikkineet!! JEE!
Edelleen Hilla on kyllä hieman epävarma. Se ei ole aggressiivinen, mutta varautunut.. Miettii kai, että meinaako tuo haisuli jäädä tänne kokonaan, ja mikä se edes on??
Hilla oli todella järkyttyneen ja pelästyneen näköinen, kun Hero päätti mönkiä sen mahan alle ja testata, että saakos tästä maitobaarista jotakin :D Hillan ilme oli näkemisen arvoinen: AUTA!!

Pihalla ne menee peräkanaa, Hero tulee perässä ja Hilla on coolisti huomioimatta sitä yhtään.

Hero on tämän päivän kaikki pissat ja kakat tehnyt ulos. Olen nostanut sen pihalle aina kun on herännyt ja syönyt. Toivottavasti menisi jatkokin näin hienosti :)!
Laitan sen aina nukkumaan omaan tarhaansa, että Hilla saa olla rauhassa.. Tyytyväisenä se mönkii omalle pedilleen, ja nukkuu tuhisten :)

Käytettiin Hillan kanssa yksi tälläinen nukkumahetki hyödyksi, ja livahdettiin lenkille kaksistaan - Ihan tyttöjen kesken...:)

2 kommenttia:

  1. oi mikä helpotus, todella kivaa lukea teidän päivästä! hyvin menee!

    VastaaPoista
  2. Niin menee mutta menköön ;D Mäkin olen ihan helpotuksesta mykkä! Ihana Hilla on niin super kärsivällinen pennulle!

    VastaaPoista