sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Vauvaperheen arkea ;)Ihanaa ja kamalaa yhtä aikaa ;)

Ihanaa onneksi suurimaksi osaksi ajasta, mutta välillä väsymys alkaa painaa.
Kaikki on mennyt suhteellisen hyvin, vaikka Hero ei meinaakkaan antaa Hillalle hetken rauhaa -ellei se itse nuku. Painoa on poju saanut lisää, perjantaina oli paino 7,1kg. Ruoka maistuu ja riekkua se jaksaa vaikka kuinka. Onneksi meillä on lastentäti Hilla, joka leikittää Heroa ihan valtavasti. Ongelmana alkaa jo tosiaan olla se, että Hilla pitää pelastaa Herolta aina aika-ajoin, että purtu ja riepoteltu leikkitäti saisi olla rauhassa.

Hero on osoittautunut varsinaiseksi Houdiniksi, ja aitausta onkin täytynyt hieman vahvistaa ja ruuvata seinään, ettei ipana pääse karkuun. Tähän tulokseen tultiin kolmen karkauskerran jälkeen...hehe..

Eilen oltiin aussie Carman, omistajansa Caritan ja koirien kanssa hiekkakuopilla taas riehumassa. Tosin kovin hirveitä riehuja ei nähty johtuen aamun pitkästä tokotreenistä. Kiitos ihanille vieraileville kouluttajille Krista Karhu ja Mika Jalonen, oli mahtava tokoaamu! =) Hilla tosin murjotti vieläkin ja oli mahdollisimman vetelä ja haluton. Saatiin kuitenkin tsemppausta, vinkkejä ja uusia työkaluja jatkoa ajatellen. Oli aivan mahtavaa kuultavaa, kun SM kisoissa kisanneen tottelevaisuusvalion ohjaaja puhui siitä, että toko EI ole vakavaa. Hän korosti leikin ja iloisen mielen tärkeyttä, ja painotti koiran hyvää fiilistä. Koulutuksessa korostui myös harjoitteiden pitäminen lyhyenä, tarpeettomien pakotteiden karsiminen ja toveruus =) Sain jopa "moitteita" kun Hillaa komensin jämäkämmällä äänenpainolla kun se ei totellut. Tarkoituksena on tehdä yhteistyötä, ei "pakottaa". Ihan sydäntä lämmitti kuulla, että "Sulla on hieno koira ja sä olet tehnyt sen kanssa hyvää työtä".

Hero oli mukana hiekkakuopalla, ja oli tomerana poikana menossa isojen koirien leikkiin mukaan. Mustanpuhuva Carma vähän pelotti aluksi, mutta lopulta Hero kävi jo itse hakemassa Carmaa leikkiin. Hilla aluksi suojeli Heroa (!) murisemalla Carmalle, joka yritti tehdä Heron kanssa tuttavuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti