maanantai 4. lokakuuta 2010

Reipas poika

Heron ensimmäinen päivä ihan yksin (Hilla toisessa huoneessa) meni oikein mallikkaasti =) Naapuri oli käynyt heittämässä pipanat nenän eteen kymmenen aikaan, ja Hero oli ollut kiltisti.

Tosin kun Joni tuli kotiin, niin oli kakara oman aitauksensa ULKOpuolella, ei sisäpuolella. Onneksi oli makkarin ovi kiinni, ja ulkoilualue oli ipanalla hyvim rajallinen. Ei tuhoja, ja vain yhdet pissat =)

Hilla oli leikittänyt Heroa narulelulla oikein kunnolla: Oli juoksennellut lelu suussa ja oikein härnännyt Heroa ajamaan lelua takaa. Oli lelu suussa väistellyt Heroa ja välillä jopa laskenut lelun ihan rääpäleen nenän eteen, ja sitten taas sännännyt karkuun =D! Hyvä että väsyttävät toinen toisensa ;)


Aamulla Heroa ei olisi kiinnostanut yhtään lähteä pimeään ja hämärään aamulenkille, mutta Hillan vetovoima onneksi pelasti tilanteen.
Käytiin Mustissa ja Mirrissä Liisaa tervehtimässä, ja ostamassa Hillalle Brit Caren pipanat. Hero tutki kaikki paikat, ja oli oikein reippaana!

Nyt on koirat ja emäntä ihan sipissä, eli eikun pehkuihin kohta suunta käy. Vielä pieni iltalenkki, iltapalat ja unille koko poppoo!


1 kommentti:

  1. heh vai oli karannut=) ihana kun sulla on tämä blogi!täällä pennut oli oikein reippaasti ulkona, kun minä olin siellä niin leikki vaan ulkona kunnes vihelsin ja mentiin sisälle, mun kaveri oli jo nukkumassa kun tulin kotiin 22jälkeen,niin pissat oli kyl tehty aitaukseen, mut ei mitään isompaa. Madamella on todella kovat otteet hän riehuttaa pentuja lyömällä tassuilla ja puremalla ja hänestä on hauskaa kun ne murisee hänelle, ja juoksee karkuun, en tiedä mitä hän sillä oikein meinaa. Villi mamma=)

    VastaaPoista