keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Galastoppia ja sisäsiisti ipana!

Hero on nyt ihan "täysin" sisäsiisti! Siis niin sisäsiisti kun pennulta voi odottaa, eli varmasti vielä jotakin vahinkoja tulee tapahtumaan, mutta koko viikko on menty ilman pissoja sisälle työpäivän aikana! Hero siis pidättää niin yöt  kuin päivätkin ilman mitään vaikeuksia, ja se menee tuulikaappiin istumaan jos hätä yllättää :) Muutaman kerran olen kauhulla havahtunut hiljaisuuteen ja ehtinyt ajatella Heron touhuavan jotakin super kamalaa ja kallista, mutta siellä se onkin nököttänyt tuulikaapissa odottamassa pissalle pääsyä.. Lauantaina on meillä täällä Hämmmmeessä pentutreffit! Hero saa siis tavata siskot ja veljet ja äipän!

Hillalle hain tänään loppusatsin Galastoppia, kun apteekissa ei ollut kuin yksi seitsemän millin pakkaus. Nyt sitten on koko määrä ja Hilla saikin tänään ekat 3 millilitraa (en antanut neljää vaikka se oli annostus, kokeillaan pienemmällä). Hilla sai satsin muutama tunti sitten, eikä ainakaan vielä ole ilmaantunut eläinlääkärin mainitsemia sivuvaikutuksia (pahoinvointi yms.) Galastop oli muuten hieman arvokasta tavaraa..noin 65e maksoi Hillan satsi..
Tilasin myös Hillalle Hurtan pehmustetut valjaat jotka saapuivat tänään. Vaikuttavat tosi päteviltä: Ovat pehmustetut (Hilla kiittää), heijastetut (autoilijat kiittää) ja vielä ihan kivan näköisetkin ja toimivat (omistaja kiittää).

Käytiin tänään kolmeen kertaan lenkillä, joten pidetään peukkuja että emäntä saisi illalla rauhassa lukea uuden Olivian..eilen juuri päivittelin, että miksi ihmeessä mulle tämä lehti tulee, kun ikinä ei ole aikaa istua rauhassa alas ja lukea sitä ;) Noh, nyt on..maksoi mitä maksoi.

ps. Hillalle on nyt sterilaatioaika varattu..onneksi anoppi suostuu kaitsemaan potilasta perjantain (leikkaus to 9.12).

Edit: Galastop keskeytti valeraskauden oireet, eikä sivuvaikutuksia ilmaantunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti