tiistai 23. marraskuuta 2010

Pentutreffikuvia

Tässä vielä lisää pentutreffikuvia. Herolla oli oikein touhukas viikonloppu, kun sunnuntaina se pääsi vielä leikkimään sukulaisten kahden ranskanbulldogin kanssa. Lopuksi vielä sukulaisten mökkinaapuritkin saapui pihalle, ja sitten kieppuivat kilpaa Hero, ranskikset, sekarotuinen Laika-narttu ja mittelivauva Milli. Aika uninen poika oli kyllä loppuillan..

Eilen oli Hero saanut älynväläyksen työpäivän aikana, ja oli sitten iloisesti kiskonut kaikki vanutäytteet ulos hienosta pedistään. Talvi oli siis saapunut pentuaitaukseen, ja varsin iloinen koirapoika istui ylpeänä "kinosten" keskellä.. Joutuu sankari nyt siis luopumaan ihanasta pehmopedistään, ja vaihtamaan Hillan hieman hampaankestävämpään malliin. Hilla saa Heron tuunaamaan pehmopedin, koska Hilla käyttäytyy hieman sivistyneemmin ja antaa täytteiden olla..

Tilasin Herolle taas Lejerikiltä pari manttelia, koska koon 50 mantteli alkaa olla jo pieni.. Vielä menee kyllä päälle, mutta alkaa peppu pilkottamaan toisesta päästä, ja etuosa hieman kiristää ryntäitä. Kasvaa kyllä hurjaa kyytiä tuo ipana.

Huomatkaa muuten veljesten suuri ulkonäköero! Kuvissa 2 ja 3 on Hero ainoan veljensä Rifin ( Mahiri Retta's Fyor) kanssa (Herolla sininen takki, Rifillä sini-oranssi).
Kuvassa 5 on Heron sisko Bea (Mahiri Retta's Fortuna), joka eroaa muista ulkonäöllisesti mustan maskinsa kanssa. Hauska yksityiskohta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti