sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Sukulointia vol. 2

Oltiin taas viikonloppu Vantaalla ja Hero tapasi uusia sukulaisia, sekä mummoni "Tsetsenianpaimenkoiran", eli Venäjältä tulleen Rescue-koira Danan :) Dana oli oikein pitkämielinen pientä riiviötä kohtaan, vaikka välillä selvästi otti aivoon kun itseä isompi vauva mellastaa kotona..
Heron kanssa käveltiin pieni remmilenkki kerrostaloalueella, jotta se tottuisi myös hieman Hämeen metsiä vilkkaampaan lenkkeily-ympäristöön. Hienosti meni, vaikkakin röyhkeät kaupunkilaisoravat- ja pulut kävi sai Heron aivan hämilleen... Se ei kertakaikkiaan voinut käsittää, että oravalla ei ollut aiettakaan kirmata karkuun sitä, eikä pulutkaan paljon muutamaa metriä kauemmas jaksaneet lehahtaa.. Saikohan ego pienoisen kolauksen?

Hillan valeraskaus on voimistumassa, eli maanantaina suuntana apteekki. Toivottavasti Galastop on ihan vakiotavaraa ettei tarvitse odotella tilausta. Ärinää ja mörinää riittää, kaikki on vähän huonosti Hillan mielestä ja tosiaan huomaa ettei kaikki inkkarit ole kanootissa..tai muumit laaksossa..tai ihan miten vaan... (kuten 5. kuvan ilmeesta huomaa ;) )

Pyydän huomioimaan ulkoiluttajan superhienon pipon!


1 kommentti:

  1. Mummin kullat osaavat olla vieraisilla ja tottelevatkin.Leikkiessäkään ei mitään hajonnut ja Herokin pissi sivistyneesti ulos.Kiitos käynnistä!

    VastaaPoista