sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hilla testaa: Hurtan pehmustetut valjaat

Ostin siis vihreiden y-mallisten valjaiden tilalle Hurtan valjaat, koska halusin talveksi kevyemmät valjaat, joita on helppo säätää takkien mukaan, eikä näissä Hurtan valjaissa ollut metalliosia toisin kuin vanhoissa valjaissa. Valjaat tuntuu olevan lujaa tekoa, ja pehmusteet ovat todella hyvät. Valjaat ovat kevyet ja helppo pukea ja riisua, eivätkä ne tunnu Hillan menoa haittaavan lainkaan. Hyvin pysyvät päällä, eivätkä ne luiskahda helposti pään yli. Yhtää hyvää "otetta" koiraan näillä ei saa kuin y-mallisilla joissa paine on myös rinnalla, mutta hyvin toimivat nämäkin. :)

+ Heijastimet kauttaaltaan!
+ Hyvä istuvuus, Hillalle ostin koon 100.
+ Edulliset (peten koiratarvikkeesta tilattuna n.20e)
-/+ Todella kevyet
- "Tehottomammat" kuin y-malliset.


2 kommenttia:

  1. Anteeksi, oisin halunnut kysyä mistähän näitä hurtan valjaita saa vai saako enää mistään, missä on tuolla sivussa nuo mustat rinkulat mihin hihnan saa myöskin laitettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Näköjään en enää Hurtan sivuilta löytänyt tätä rinkulamallia. Kannattaa kysellä esimerkiksi Facebookin Kirpputori koiratarvikkeille -ryhmästä, jossa liikkuu paljon käytettyä koiratavaraa :) Voit käyttää tätä Hillan kuvaa, jos haluat sieltä kysyä onko jollakulla tätä ylimääräisenä.

      Poista