lauantai 18. kesäkuuta 2011

Ihanan kallista

Jepjep, eipä ole Heropojalla aikomustakaan pysyä puisen portin takana kaikista varotoimenpiteistä huolimatta. Viimeisin cayennepippuri+valkopippurisively + cothivet haavasumutteella suihkuttelu (hajuefekti.. toim. huom: 25e/pikkupullo) auttoi sen, että porttia (tai mitä siitä oli jäljellä) ei enää järsitty. Sepä ei tehonnutkaan siihen, että heikoksi havaitusta kohdasta puskettiin raa'alla voimalla läpi..
Eilen töistä tullessa kotona odotti varsinainen mysteeri: Olohuoneessa oleva koirien namipurkki oli ratsattu, sisältö hävinnyt parempiin kitoihin ja portin takana oli (edelleen siis teljettynä) kaksi koiraa häntää heiluttamassa.. Mielenkiintoista. Sangen mielenkiintoista..

No, kaikesta tästä viisastuneina kävimme hakemassa Mustista&Mirristä Carlsonin maxi leveän JA maxi korkean portin. Metallisen portin. Toivottavasti Heron kestävän portin. Ihanan kallista, vain 129e.

Tähän on tultu.. Hei hei vanha portti!
Peukut pystyyn!

Onko Hero kohdannut voittajansa?

2 kommenttia:

  1. Tutun näköistä hommaa... Paavo tuhosi nuorena noita puisia portteja :)

    Mulla on myös Carlsonin portti ja Ruusa tulee halutessaan siitä yli ihan paikaltaan hyppäämällä. Mutta hypyt estää edessä oleva pyykinkuivausteline avattuna :)

    VastaaPoista
  2. Meillä Hero on nyt kiltisti pysynyt portin takana *tuuletuksia*. Onneksi kumpikaan ei ole niin agilityorientoituneita, että yli oltaisiin kovin innokkaasti tulossa..:)

    VastaaPoista