tiistai 8. lokakuuta 2013

Numa käy ja kukkuu

Numa voi nyt oikein mainiosti. Lääkekuurit ovat loppuneet ja pentu pursuaa elämäniloa, ruoka maittaa ja paino nousee! Nyt meni aamulla 7kg raja rikki :) Nähtävästi lääkärin diagnoosi oli oikea: suolistossa/vatsassa on ollut päällä infektio, joka lamaannutti ruoasulatuksen toiminnan ja tästä syystä vatsalaukku alkoi laajentua. Infektion syy saattoi olla jossakin mitä pentu on syönyt tai tartunta ympäristöstä, tai tai tai.. Eli virallinen syy jäänee ikuisiksi ajoiksi pimentoon, mutta pääasia on tämä tilanne nyt: Kaikki on hyvin ja syy mitä ilmeisemmin oli ulkopuolinen aiheuttaja joka on nyt saatu hoidettua.

Joku saattaa ihmetellä miksi kirjoitan tästäkin tapauksesta niin avoimesti. No, mielestäni asiassa ei ole mitään salattavaa. Toki kysyin kasvattajalta, että onko hänellä mitään julkaisua vastaan - ei ollut. Kyseessä hyvin todennäköisesti on nyt yksittäinen huono tuuri, joka onneksi näyttää nyt menneen ohi ja koira on tällä hetkellä täysin terve. Kuitenkin kun blogia koiristani pidän, en näe järkevänä kirjoittaa vain ja ainoastaan niistä kivoista asioista - myös ne huonommat kuuluvat koiranomistajan arkeen aika-ajoin.

Toivottavasti joku saa näistä kirjoituksista joskus apua, sillä itse kun googlettelin pentu+vatsalaukun laajentuma haulla, ei tuloksia kyllä pahemmin ollut.  Samalla haluan itse kirjoittaa avoimesti tapahtumasta, jotta jos (ja kun) sana kiertää, voi huhujen sijaan itse tulla lukemaan suoraan täältä asioiden oikean laidan.

Minulla on siis terve, iloinen, energinen ja elämäniloinen pentu, jolle kävi huono tuuri.

Ei siinä sen kummempaa, ainakaan näillä näkymin :)

Pentueläin antaa Esmelle kyytiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti