perjantai 4. lokakuuta 2013

Polkan kanssa painimassa

Koirakaveripiiri (sana?) laajenee: Keskiviikkona olimme Hattulassa metsäriehuilla Polkan ja Riikkiksen kanssa. Hero on ollut nyt pennun tulon jälkeen vähemmällä liikunnalla tai ainakin enemmän remmilenkkipainotteisella kuurilla, joten kunnon "eukolta pataan" lenkki tuli enemmän kuin tarpeeseen.

Ja pataan tuli! Polkka onkin jo tottunut miesten pyörittelijä, joten ujostelusta ei ollut tietoakaan. Hetken tutustumisen jälkeen mentiin oksat heiluen pitkin puskia, eikä Hero meinannut pysyä perässä ollenkaan. Polkalla oli aivan samat kuviot kuin Hillalla: Metsään täysiä ja hirveällä vauhdilla "päätön kana" juoksua ympäri ämpäri. Hero hetken ihmeteltyään toimi samoin kun Hillankin kanssa, eli syöksyi perään, mutta jäi kyttäilemään ja odottelemaan ohi suhahtavaa kaveria. Eihän nyt naisten perässä voi ihan noin vaan juosta, joku arvokkuus sentään!Hyvät painit ja juoksut silti saatiin aikaiseksi ja Numakin keikkui joukon jatkona reippaasti. Välillä olisi kyllä kantokyyti kelvannut, mutta hienosti se jaksoi suurimman osan ihan oman nelivedon turvin.

Polkka oli hiukan hämmentynyt Numasta, mutta ystävällisen kiinnostunut kuitenkin. Numa taas ihastui Polkan imetyksen jäljiltä isompiin utareisiin, ja pitihän se yhtä vähän maistaakin. Aika kuiva taisi olla, kun otsa meni ryppyyn harmistuksesta.

Iso kiitos Riikkikselle kuvista!Reipas pikku-ulkoilija

Kato mamma, mulla on tässä tällanen muija!

Koko koiraremmi kuvassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti