perjantai 2. toukokuuta 2014

Hollola RN

"Klara vappen vaan" ajattelin, kun ajelin vuoden ensimmäiseen ulkonäyttelyyn +4c räntäsateessa ja tuulessa. Tiedossa olisi jättikatarapunäyttely, sillä rhodesiankermaperät eivät osaa arvostaa Suomen perinteistä vappusäätä. Kehässä suurimman osan (erityisesti narttujen) kohdalla tilanne on yleensä näissä sääoloissa se, että kun takin tempaisee ennen kehää pois, niin hetken päästä koira vetää naaman sitruunaksi ja alkaa katkistelemaan, eli pylly alle ja kyyryyn! Siinä on esittäjällä naurussa pitelemistä, kun koira yrittää istua häntä koipien välissä tuulessa ja tuiskussa, eikä seisominen koiran mielestä tule kysymykseenkään!

Sain kuin sainkin oman katkis-koirani jotenkin jumpattua seisoma-asentoon ajoittain, joten tuomari sai arvioitua koiran.Arvostelu oli mielettömän hyvä! Naputtelen sen joku päivä tähän, kunhan löydän sen. Niin, hävisi jo!

Tuloksena oli ERI, SA ja PN3 sijoitus. Serti oli NIIN lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Harmi!

Jäätävän ulkopäivän jälkeen mentiin mäkkäriin lämmittelemään ja Fanny sai oman juustohampurilaisen vaivanpalkaksi. Missikisailija vaikutti olevan palkkaansa tyytyväinen ja kotimatkan nukkui lämpimässä autossa tyytyväisenä :)Fanny tekee helikopterin (c) Sunna

(c) Kati Ketonen

1 kommentti:

  1. Teillä oli hurja keli :(. Sinnikkäät sissit, hullut koiranaiset ;)!

    VastaaPoista