perjantai 15. toukokuuta 2009

Arki alkaa sujua :)Nyt voi jo sanoa, että alkaa arki tosissaan sujua Hillan kanssa. Oman lusikkansa soppaan tuo tietenkin meidän remontti ja muutto, jonka takia meno äityy välillä turhankin vauhdikkaaksi ja Hilla joutuu joinain päivinä kärsimään siitä hieman vähemmän liikunnan muodossa. Onneksi kesäkuun alusta ollaan jo omassa talossa, ja alkaa stressikin helpottamaan.

Hillakin kävi omatoimisesti remontin alkaessa morjenstamassa naapurit, eli ei tarvitse esittelyäkään hoitaa......kiva kiva....

Nyt ollaan siis menty sitä rataa, että aamulla Hillan kanssa käydään sellainen 20min lenkki, ja päiväksi se jää omaan rajattuun tilaansa kera luiden ja veden. Kun tulen töistä, heitän Hillan auton perään ja ajetaan metsään noin reilun tunnin lenkille. Illalla käydään vielä n.30-40min lenkki. Illalla reuhutaan vielä lelun kanssa omalla pikkupihalla. Tämä on osoittautunut ihan toimivaksi, mutta silti ihanaa kun saa oman ison pihan jossa koira saa omatoimisestikin päivällä touhuta.

Hilla on kotiutunut ihan mahtavan hyvin, ja kotona odottaa iloinen pikkuapina kun töistä tulee: häntä vispaa ja peppu heiluu ja hypellään ja tanssahdellaan ja nuollaan naamaa ja ja ja...:) Hilla on kaikinpuolin hyväntuulinen koira, aina häntä vispaa ja lenkille lähtökin on niin kivaa potenssin tuhat, että pitää hypellä ja pompahdella ja pitää remmiä suussa ja vaikka ja mitä :) Rhodesiankoiraksi Hilla on kai tavallaan hieman harvinaisempaa laatua, että se on todella leikkimielinen ja tohukas kotonakin...Tai sitten kun tuo kakru tuosta kasvaa, niin alkaa ne rhoden "rauhallinen kotona" -piirteet ottaa vallan, ken tietää ;)

Voin ihan sydämellisesti suositella Brit Caren hypoallergiaruokaa (adult large breed), koska Hillalle se sopii todella hyvin. Nutran vihreä oli jotenkin epäsopivaa, jote onneksi löydettiin Brit :) Tätä Hillakin suosittelee ;)!

Tässä vielä pari kesäistä kuvaa, nyt mennään pakkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti