torstai 21. toukokuuta 2009

Muuttoa & Remonttia

Nyt kun remontti ja muuttopuuhat on kuumimillaan, jää bloggauskin aina vähän vähemmälle. Ei ehditä Hillan kanssa myöskään nyt tämän ja ensi viikon aikana tekemään kovin ihmeitä, kun muutto, siivous ja remontti on saatava kuun loppuun mennessä pakettiin.

Ollaan nyt lenkkeilty kuitenkin ahkeraan, ja Hilla onkin ollut ihan rauhallinen ja sopeutunut siihen, että välillä mennään ja tullaan ihan tukka putkella. Tuntuu vähän siltä, että aina kun valitan jostakin, se korjaantuu samantien: Hilla lopetti aamupiipitykset heti piipitysbloggauksen jälkeen! Käyköhän se salaa täällä lukemassa? ;) ( Jos käy, niin voisitko Hilla mitenkään lopettaa myös sen älyttömän vouhotuksen kun tulee muita koiria vastaan? vink vink! ) Tätäkin työstetään tottiksessa, mutta oppiiko Hilla, se jää nähtäväksi ;)

Ollaan opeteltu nyt kuolemistemppua, mutta Hillalla on turhan paljon energiaa jotta se jaksaisi keskittyä makaamaan 3 sekuntia paikallaan..... We'll work on that! Hilla on saanut myös minusta mukavasti massaa meille tulon jälkeen, ihan kuin olisi muskelit kasvaneet tytöllä :) Tänään oli sateinen keli ja ukkostakin pukkasi. Hienolle neidille piti pukea takki päälle, jotta se uskalsi mennä pissalle pihalle..... Sisälle tultuaan se kurkotteli ikkunasta ulos, ja päästi mahtavan äänekkään pierut. Se siitä hienosta neidistä! :D

Äiti oli tilannut Hillalle hienon nimilaatan, ja toi sen tänään tullessaan. Nyt tietää naapurusto kelle soittaa, kun hullu rhontti möyrii kukkapenkissä! :)

Näihin tunnelmiin, palataan kunhan ehditään!!

Tässä vielä mielestäni kuvaavat ennen ja jälkeen-kuvat. Ylempi on tulopäivänä ja alempi on tältä viikolta. Ihankuin olisi hieman massa lisääntynyt...?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti